Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Maia Sandu: ”Vreau ca Moldova să nu mai fie asociată cu sărăcia, corupția și emigrarea”

Publicat:

Președintele ales al Rep. Moldova, , a declarat luni, dupa anunțarea rezultatelor finale, ca este nevoie de curaj pentru consolidarea instituțiilor statului, astfel incat acestea sa se ridice deasupra intereselor de grup. ”Avem nevoie de curaj și de implicare avem nevoie de spirit patriotic pozitiv (…) Peste ani vreau ca Moldova sa nu mai fie asociata cu saracia, corupția și emigrarea”, a declarat , la prima ieșire publica dupa finalizarea numararii voturilor.

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

Liderii de la Chișinau indeamna moldovenii cu cetațenie europeana, intre care romana, sa participe la alegerile europarlamentare

14:00, 03.06.2024 - Șeful statului Maia Sandu, președintele Parlamentului Igor Grosu și premierul Dorin Recean au indemnat moldovenii cu cetațenie europeana atat din Rep. Moldova, cat și din diaspora sa iasa la vot in timpul alegerilor europarlamentare, subliniind ca votul va decide soarta europeana a țarii lor.

Maia Sandu la Berlin: "Ajutand Ucraina, ajutați și Moldova"

19:11, 17.05.2024 - Președinta R. Moldova s-a intalnit cu Olaf Scholz, șeful guvernului federal. Printre subiectele conferinței de presa comune: incercarile Rusiei de a destabiliza Moldova, drumul spre UE și problema transnistreana.

Ciuca bate pasul pe loc pana la comasate

21:15, 08.05.2024 - Presedintele Partidului National Liberal (PNL), Nicolae Ciuca, a declarat miercuri, la Alba Iulia, despre candidatura sa pentru functia de presedinte al Romaniei, ca mai intai trebuie vazut care vor fi rezultatele la alegerile din 9 iunie si cum se va finaliza procesul in interiorul partidului cu privire…

Norvegia ofera un sprijinul financiar de 30 de milioane de euro Rep. Moldova. Unde vor fi direcționați banii

17:45, 07.05.2024 - Norvegia va oferi 30 de milioane de euro pentru ,,consolidarea securitații energetice și la imbunatațirea sectorului educației” din Rep. Moldova, anunț facut de prim-ministrul norvegian Jonas Gahr Store in timpul intrevederii sale cu președintele moldovean Maia Sandu, aflat in vizita la Oslo.

Mesajele de Paște ale liderilor de la Chișinau. Maia Sandu a copt pasca: Lumina invie chiar cand e doborata VIDEO

12:20, 05.05.2024 - Președintele Rep. Moldova, Maia Sandu, a atras atenția in cadrul unui mesaj transmis cu ocazia Sarbatorilor Pascale asupra tradițiilor moldovene, indemnand cetațenii țarii sale sa le promoveze ,,deoarece acestea reprezinta radacinile cu care pleaca in lume”.

Maia Sandu ramine fara unul din consilieri

11:26, 03.05.2024 - Președintele R.Moldova, Maia Sandu, ramine fara unul dintre cei mai apropiați consilieri din domeniul economic, Veaceslav Negruța, Noi.md. {{587134}} Decretul din 26 aprilie privind eliberarea din funcție a lui Negruța a fost publicat in ediția de azi, 3 mai, a Monitorului Oficial. De menționat ca Maia…

Protest in Gagauzia. Maia Sandu: Sunt cetațeni aduși contra bani, cu agenda unor grupari criminale

13:00, 29.03.2024 - Susținatorii oligarhului fugar Ilan Șor au protestat in localitatea Congaz din Gagauzia unde a fost dat startul construcției liniei electrice aeriene Vulcanești-Chișinau, care unește sistemul energetic al Rep. Moldova cu cel al Romaniei, eveniment la care a participat și Maia Sandu.

Maia Sandu a vizitat un sat din raionul Cahul

19:06, 15.03.2024 - Șefa statului a vizitat satul Crihana Veche, Cahul, unde a discutat cu primarul, consilierii și angajații primariei despre cum poate fi crescuta bunastarea satelor din Moldova, noteaza Noi.md. In localitate a fost renovat, recent, sediul primariei prin Programul „Satul European”, iar cladirea Centrului…


Ce parere ai despre aceasta stire?