Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Louis van Moyes :D » Manchester United a pierdut acasă în prima etapă de Premier League!

Publicat:

Louis van Gaal a inceput cu stingul campionatul, Manchester United pierzind in prima etapa pe teren propriu cu Swansea, 1-2.

Tweet

Desi au aratat o forma buna in meciurile de pregatire, Manchester United s-a impiedicat de galezii de la Swansea in prima etapa de Premier League.

"Diavolii" au pierdut chiar pe teren propriu, cu 2-1, dupa ce Swansea a intrat cu 1-0 la pauza. Sud-coreeanul Ki Sung-Yeung a deschis scorul in minutul 28, iar Rooney a restabilit egalitatea dupa pauza, in minutul 53. Golul victoriei a fost marcat de islandezul Sigurdsson, in minutul 72.

Pentru…

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

De unde obuze pentru Ucraina? Stocurile Europei sunt goale, iar America iși reface propriile rezerve

15:20, 24.04.2024 - Chiar daca Congresul SUA a aprobat pachetul de ajutor, cea mai mare parte a artileriei și munițiilor de care are nevoie Ucraina nu va ajunge pe front pana anul viitor.  Depozitele Europei sunt goale. Americanii trebuie sa-și reconstruiasca propriile rezerve. Timp de luni de zile, trupele ucrainene au…

Oficial american: Lucram cu Romania cu privire la amenintari

21:35, 16.04.2024 - Asistentul pentru afaceri europene si eurasiatice al secretarului de stat american, James O'Brien, a declarat, marti, ca SUA lucreaza cu Romania in ceea ce priveste amenintarile venite in contextul razboiului din Ucraina, potrivit Agerpres.

Consumatori, faceți rezerve! Apa-Canal Chișinau anunța sistari de apa

10:45, 09.04.2024 - Apa-Canal Chișinau anunța sistari temporare de apa pentru 10 aprilie. Chișinauienii sint indemnați sa-si asigure rezerva minima de apa pentru consum si uz casnic pe perioada intreruperii furnizarii apei, noteaza Noi.md. Consumatorii din sectorul Rișcani, de pe Nicolae Milescu Spatarul, 10, 12 nu vor…

Faceți rezerve! Se anunța deconectari de apa pe mai multe strazi din Chișinau

12:15, 12.03.2024 - Apa Canal Chișinau anunța sistari in procesul de furnizare a apei miine, 13 martie, pe mai multe strazi din capitala. Vezi mai jos graficul și adresele vizate. Potrivit responsabililor, sistarile au loc in legatura cu executarea lucrarilor planificate și anume schimbarea vaneicu d-150 mm din strada…

Iftime dupa ce Florescu a crapat banca de rezerve: Eu rupeam catedra la facultate

17:01, 02.03.2024 - Dincolo de scor, infrangerea pe care FC Botoșani a suferit-o joi, 1 – 2 pe teren propriu, ramane in amintirea suporterilor cu lovitura de la 11 metri ratata de Eduard Florescu și mai ales cu gesturile pe care mijlocașul le-a facut cand a fost inlocuit.

Un nou volum din seria Alex Stern, de Leigh Bardugo, acum in librarii!

22:25, 01.03.2024 - In colecția Young Fiction Connection de la Editura Trei a aparut de curand un nou volum scris de indragita scriitoare americana Leigh Bardugo: Cu orice preț, volumul 2 din seria Alex Stern.

Athletic Bilbao a eliminat-o pe Atletico Madrid si va juca finala cu Mallorca

09:36, 01.03.2024 - Formatia Athletic Bilbao s-a calificat, joi seara, in finala Cupei Spaniei, trecand in semifinale de echipa lui Horatiu Moldovan, Atletico Madrid, scor 3-0 in meciul retur, dupa ce in tur a castigat cu 1-0, potrivit news.ro Horatiu Moldovan a fost rezerva la Atletico.Golurle au fost marcatte…


Ce parere ai despre aceasta stire?