Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Kim Kardashian West dă din fund şi nu se mai opreşte! Şi-a pus chiloţi adecvaţi şi face twerk ca nimeni alta

Publicat:

s-a întors în mediul online. Vedeta nu a putut sta departe de lumea virtuala si a revenit într-un mod de-a dreptul incitant.

DECEMBER 16

A video posted by KIMOJI (@kimoji) on Dec 14, 2016 at 6:24pm PST

Dupa incidentul de la Paris de acum 10 saptamâni, Kim Kardashian nu a mai aparut în mediul online. Ei bine aceasta perioada a luat sfârsit. Vedeta de talie internationala nu s-a mai putut abtine si este din nou activa pe retelele de socializare. A postat de curând un video în care da din fund si nu se opreste.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezon 5. Giovana, ședința foto de senzație. Cum a aparut soția lui Sese insarcinata cu al doilea copil, in mediul online

11:35, 14.04.2024 - Giovana, fosta concurenta din sezonul 5 Mireasa, a avut parte de o ședința foto de excepție. Deși este insarcinata cu cel de-al doilea copil și urmeaza sa nasca, tanara nu a putut refuza un shooting foto de senzație.

Cum raspunde Andra Volos la mesajele rautacioase pe care le primește in mediul online. La ce tactica apeleaza vedeta: ”Atacul...”

13:10, 06.04.2024 - Andra Volos, una dintre cele mai indragite influencerițe din Romania, este mereu prezenta pe rețele de socializare, astfel ca mesajele negative apar inevitabil. Pentru astfel de persoane, vedeta are o metoda buna pe care o aplica intotdeauna.

Reacția Cristinei Cioran dupa ce a fost criticata in mediul online. „Ajungi sa nu te mai placi cand sufletul tau sufera, cand ai o durere”

10:25, 06.04.2024 - Cristina Cioran, in varsta de 46 de ani, a fost criticata de-alungul timpului, in urma inor declaratii pe diverse subiecte. In cadrul podcast-ului „Play It”, vedeta a atins un alt subiect controversat. Vedeta a vorbit sincer și deschis despre aparențele din mediul online și de ce majoritatea femeilor…

Mesajul in lacrimi al Oanei Roman, la o luna de la moartea mamei sale, Mioara Roman: ‘Nu am putut pana azi’

14:31, 02.04.2024 - Oana Roman traverseaza cea mai grea perioada a vieții sale. Vedeta a pierdut una dintre cele mai importante persoane din viața sa și se confrunta acum cu o tristețe de nedescris. Vedeta a transmis un mesaj emoționant, la o luna de la moartea mamei sale, Mioara Roman. Oana Roman, marturisiri dureroase…

Cine o ajuta pe Alexia Eram sa aiba o cariera de succes in mediul online. „Sa fie alaturi de mine 24 din 24”

14:50, 23.03.2024 - Alexia Eram, in varsta de 23 de ani, are o cariera de succes in mediul online, unde a adunat un numar impresionant de fani. Fiica Andreei Esca este implicata in tot felul de proiecte, astfel ca a fost nevoita sa-și angajeze o echipa pentru a prelua din responsabilitați, dar și pentru ca aparițiile sale…

Cu ce se ocupa Carmen Negoița de la Asia Express 2024. Este foarte cunoscuta in mediul online

16:01, 26.02.2024 - Cu ce se ocupa Carmen Negoița? Mulți se intreaba acum ce ocupație are vedeta, dupa ce s-a anunțat ca ea și sora ei, Andrea, participa in sezonul 7 de la Asia Express, pe Drumul Zeilor. Vedeta este foarte cunoscuta in mediul online. Iata ce se știe despre fosta soție a lui Ionuț Negoița!


Ce parere ai despre aceasta stire?