Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(VIDEO) Imagini feerice din Japonia. O cantiate imensă de zăpadă a căzut În nordul țării

Publicat:

O cantitate imensa de zapada a cazut in nordul Japoniei și pe litoralul . Din cauza precipitațiilor abundente, au fost anulate peste 50 de curse aeriene interne, transmite TASS, cu referire la postul NHK.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

"Baba Neagra", desertul popular din nordul țarii, a fost vedeta unui tirg cu produse locale

09:41, 20.05.2024 - Un tirg al producatorilor locali a avut loc duminica, intr-un parc din cartierul Sculeni din Chisinau. In corturi si la tarabele amenajate, comerciantii au vindut fructe, legume, produse de panificatie si alte bunatati. "Baba Neagra", un desert popular la nordul Republicii Moldova, s-a vindut ca piinea…

Locuri cu zapada de Florii. Imagini senzaționale din zona montana a Romaniei FOTO VIDEO

15:16, 26.04.2024 - La munte, iarna și-a reintrat in drepturi. Ultimele ninsori din zona montana i-au luat prin surprindere atat pe cabanieri și administratorii de hoteluri și pensiuni, cat și pe cei care opereaza domeniile schiabile.

(foto/video) Ploaie cu grindina cat bobul de mazare, in nordul țarii: „Am vazut potopul”

19:20, 25.04.2024 - Ploaie cu grindina cat bobul de mazare, in nordul țarii. Imagini video cu șuvoiul puternic au fost plasate pe rețelele de socializare de catre un internaut. „Am vazut potopul”, a scris Minodora Darie.

Kim Jong Un a supervizat o prima simulare de „lansare nucleara”. Liderul de la Phenian si-a exprimat „marea satisfactie fata de rezultatele exercitiului”

15:20, 23.04.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a supravegheat, luni, primul exercitiu militar al tarii care simuleaza o „lansare nucleara", ca raspuns la exercitiile aeriene americano-sud-coreene, a relatat marti agentia de stat nord-coreeana KCNA, citata de AFP, conform News.ro.Exercitiile au testat pentru prima…

Pericol de inundații in nordul și centrul țarii: Nivelul apei in rauri ar putea crește, din cauza ploilor abundente

07:45, 17.04.2024 - Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a emis o avertizare privind formarea scurgerilor intensive pe pante cu risc de inundații locale și creșterea nivelului apei in unele rauri mici, in nordul și centrul țarii.

ANM anunta doua zile cu ploi torențiale si vant puternic in nordul tarii

10:50, 27.03.2024 - Administatia de Meteorologie a emis o informare meteo de vreme rea care vizeaza intreaga tara. Pana vineri seara, vantul va sufla cu putere in majoritatea zonelor și va ploua indeosebi in vestul, centrul și nord. Astfel, in intervalul 27 martie, ora 10 – 29 martie, ora 21, temporar vor fi intensificari…

Primavara surprinde din nou: zapada și lapovița in centrul și nordul țarii. Drumarii in acțiune

10:05, 20.03.2024 - In mai multe regiuni din nordul și centrul țarii, ninge, iar in unele sectoare ninsorile sint chiar abundente. Drumarii sint mobilizați și intervin cu lucrari de combatere a lunecușului, deszapezire și raspindire a materialului antiderapant pe drumurile publice naționale. Mai exact, unitațile teritoriale…

Panica intr-un oraș din Japonia dupa ce o pisica a cazut intr-o cuva cu chimicale periculoase și a fugit

14:45, 13.03.2024 - Locuitorii unui oraș din Japonia au fost avertizați sa nu se apropie și sa nu atinga o pisica despre care se crede ca a cazut intr-o cuva cu chimicale extrem de toxice dintr-o uzina, relateaza The Guardian.


Ce parere ai despre aceasta stire?