Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO/ Flota Mării Negre primește o nouă lovitură - Ucrainenii au scufundat încă o navă de război rusească

Publicat:
VIDEO/ Flota Mării Negre primește o nouă lovitură - Ucrainenii au scufundat încă o navă de război rusească

Serviciul de informații militar al Ucrainei (HUR) a declarat la 1 februarie ca agenții sai au scufundat peste noapte o corveta ruseasca de rachete Ivanovets din clasa Tarantul din , in largul Crimeei ocupate.

Serviciile de informații militare ale Ucrainei au lansat un videoclip cu o drona navala apropiindu-se de o nava și a urmat o explozie.

Mesajul insoțitor spunea ca Ivanovets a primit „lovituri directe la carena” și a fost deteriorat iremediabil. Ivanovets s-au scufundat dupa aceea, a spus serviciile de informații militare.

Serviciile de informații militare ale…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Serviciul de informații militare al Ucrainei: Atacul armat din Moscova este „o operatiune planificata de serviciile speciale ale Kremlinului”

13:10, 24.03.2024 - Serviciul de informatii militare al Ucrainei (GUR) a atribuit masacrul de vineri din centru comercial de la periferia Moscovei unei „operatiuni planificate de serviciile speciale ale Kremlinului” cu scopul de „a discredita Ucraina si intreaga lume libera”, informeaza EFE, citata de presa romana .

Serviciul de informatii militare al Ucrainei: Atacul din Moscova este „o operatiune planificata de serviciile speciale ale Kremlinului

23:10, 22.03.2024 - Serviciul de informatii militare al Ucrainei (GUR) a atribuit masacrul de vineri de la un centru comercial de la periferia Moscovei unei „operatiuni planificate de serviciile speciale ale Kremlinului” cu scopul de „a discredita Ucraina si intreaga lume libera”, informeaza EFE.

Ucrainenii au mai scufundat o nava ruseasca langa Podul Kerci (surse)

09:01, 05.03.2024 - O nava ruseasca de patrulare a fost lovita și avariata de forțele ucrainene noaptea trecuta, potrivit mai multor surse. Ukrainska Pravda citeaza surse din randul serviciului de informații militare al Ucrainei, care ar fi fost in spatele atacului.

Serviciul ucrainean de informații militare confirma avarierea unui pod feroviar din regiunea Samara

16:10, 04.03.2024 - Serviciul de informatii militare al Ucrainei (GUR) a declarat luni ca a avariat un pod feroviar in regiunea rusa Samara, aflata la peste 750 de kilometri de frontiera ucraineana, transmit agențiile AFP si EFE, preluate de Agerpres.

Aviația rusa primește o noua lovitura - O aeronava foarte rara a fost doborata deasupra Marii Azov

10:16, 24.02.2024 - Forțele aeriene ucrainene au doborat o aeronava rara rusa A-50 de avertizare timpurie și control deasupra Marii Azov in seara zilei de 23 februarie, a informat comandantul forțelor aeriene Mykola Oleshchuk. Agenția de informații militare a Ucrainei a confirmat ca aeronava a fost doborata ca urmare…

Un pilot ucrainean dezvaluie cum a reușit Kievul sa scufunde cu drone propulsate de skijet-uri o nava militara a Rusiei

17:40, 06.02.2024 - Ucrainenii au avut nevoie de drone marine „MAGURA”, propulsate de skijet-uri, ca sa scufunde corveta ruseasca purtatoare de rachete din largul coastei Crimeei. Unul dintre piloții de drone din spatele atacului a dezvaluit pentru CNN ca in atac au fost folosite 10 drone „MAGURA”. Doar șase și-au atins…

Ucraina a destructurat o rețea ruseasca de spionaj care transmitea informații despre industria sa militara

13:30, 05.02.2024 - Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU) a destructurat o retea ruseasca de spionaj care opera in trei regiuni ale tarii, aproape de linia frontului, si transmitea informatii despre industria militara ucraineana, ale carei facilitati au fost vizate de atacuri aeriene rusesti in ultimele saptamani.

Serviciul de Informații Militare ucrainean anunța scufundarea unui vas de razboi rusesc in Marea Neagra

16:20, 01.02.2024 - Serviciul de Informații Militare al Ucrainei (HUR) a anuțat pe 1 februarie ca agenții sai au scufundat corveta ruseasca de clasa Tarantula, Ivanovets, din Flota Marii Negre, in timpul nopții, in apropierea Crimeei ocupate.


Ce parere ai despre aceasta stire?