Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Fiul lui Michael Jackson aleargă după iubita lui prin oraş

Publicat:

Fiul cel mare al regretatului se iubeste cu (16 ani), o printesa de varsta lui, originara din Kuweit.

Cei doi nu-si mai ascund relatia de nimeni, ba chiar merg impreuna in oras, la film, la bowling si la masa. Intr-una din zilele trecute, in incercarea lui de a fugi de paparazzi, si-a pierdut iubita, dar a recuperat-o din mers, pe niste scari.

Desi inca adolescent, baiatul conduce deja o masina 4X4, de mare tonaj si mullti cai putere.

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Ce ascunde iubita lui Carolin, antrenorul de fitness care a murit in Vinerea Mare. Matușa tanarului, acuzații grave: „La inmormantare...” / VIDEO

21:01, 30.05.2024 - Matușa lui Carolin, antrenorul de fitness care a murit in Vinerea Mare, arunca bomba! Femeia a prins-o pe iubita acestuia cu mața in sac? Matușa tanarului a facut dezvaluiri halucinante la Acces Direct de la Antena Stars.

Ovidiu Popescu, ironizat in direct de Gigi Becali: „A fost 1% din Lampard. Nu mai aveai ce face cu el, alerga tralala”

22:45, 22.05.2024 - FCSB s-a desparțit de Ovidiu Popescu, luni, printr-un comunicat pe pagina oficiala a clubului. Acesta a semnat deja cu „U” Cluj, dar fostul patron i-a adresat cuvinte dure dupa plecare. Ovidiu Popescu nu iși dorea sa se desparta de echipa roș-albastra, dar Becali nu i-a mai oferit prelungirea contractului.…

Ginerele lui Dan Bursuc, razboi total pentru copil / Leo de la Kuweit și-a dat in judecata fosta iubita

22:51, 15.05.2024 - Leo de la Kuweit i-a declarat razboi in instanța fostei partenere, pe care vrea sa o lase fara copil. Decizia vine la scurt timp dupa ce artistul a anunțat ca formeaza un cuplu cu fiica lui Dan Bursuc și ca noua iubita este insarcinata.

Mireasa sezon 9, 14 mai 2024. Cum a comentat Antonia captura de ecran in care apare alaturi de foști concurenți: „Nu e live”

16:45, 14.05.2024 - Simona Gherghe i-a aratat Antoniei o captura de ecran in care apare ea cu foști concurenți. Iubita lui Cristian a spus ca ea nu a intrat live pe rețelel sociale in perioada in care a fost eliminata din sezonul 9 Mireasa. Antonia s-a intors in casa dupa 10 zile, la dorința lui Cristian.

Mircea Julean știe cum sa-și rasfețe iubita! Cat de bine se ințelege fostul soț al lui Sore cu actuala partenera / PAPARAZZI

22:55, 01.05.2024 - Mircea Julean știe cum sa-și rasfețe iubita! Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” celor doi indragostiți și i-au surprins pe aceștia in ipostaze rare și de senzație. Iata cat de bine se ințelege fostul soț al lui Sore cu actuala partenera de viața!

Jador, mai indragostit ca niciodata de Oana Ciocan! Cat de atent este artistul cu iubita lui: „Familia mea...” / FOTO

14:30, 21.04.2024 - Jador, mai indragostit ca niciodata de Oana Ciocan! Cei doi se ințeleg foarte bine unul cu celalalt și petrec din ce in ce mai mult timp impreuna.Iata cat de atent este artistul cu partenera lui de viața, dar și ce postare a facut cantarețul de manele prin intermediul rețelelor de socializare!

Ce relație are Alex Leonte cu Theo Rose dupa desparțire. Iubita lui a rupt tacerea: „El s-a purtat pana in prezent cu respect la adresa ei”

10:35, 14.04.2024 - Alex Leonte și Theo Rose au format un cuplu timp de cinci ani de zile. S-au desparțit in urma cu aproximativ doi ani, dar au o relație buna in continuare, el și-a refacut viața alaturi de Manuela Lupașcu, iar ea de Anghel Damian. Inainte sa aiba o relație cu actorul Anghel Damian, alaturi de care a…


Ce parere ai despre aceasta stire?