Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Fata de căldărari, aplaudată în picioare la „Românii au talent“: „Eşti o Simona Halep a operei!“

Publicat:

, fiica unor caldarari, a reusit sa ridice toata sala in picioare si a fost aplaudata minute in sir pentru vocea sa, in timp ce membrii juriului au felicitat-o pentru exemplul pe care il ofera.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Moment savuros la Romanii au talent, s-a lasat cu schimb de replici neașteptate intre jurați: “M-a lovit sub centura”

21:15, 03.05.2024 - In ediția Romanii au talent de vineri, 3 mai 2024, s-a prezentat Ansamblul folcloric Mugurașii Manastireni din comuna Manastirea Cașin, județul Bacau (22 de membri), care a facut spectacol pe scena. De la Bacau direct pe scena de la Romanii au talent In prezentarea lor, doi dintre membrii grupului folcloric…

(video) A inceput cu melodiile din desene animate și viseaza sa devina cantareața de opera: O chișinauianca a ridicat in picioare juriul de la „Romanii au talent”

10:10, 27.04.2024 - Mia Rusu are 12 ani, este din Chișinau, Moldova, și a dovedit ca este talentata și foarte ambițioasa. Pasiunea pentru muzica a descoperit-o la varsta de 5 ani, cand a inceput sa cante melodiile din filmele și desenele animate pe care le urmarea, scrie protv.ro .

Radu are 7 ani și a impresionat toata sala la Romanii au talent: „Cand te suna Metallica, ne dai și noua acces in spate la concerte”

21:35, 19.04.2024 - Radu Moldovan are 7 ani și a impresionat toata sala, inclusiv jurații Romanii au Talent, in ediția de vineri, 19 aprilie 2024, a show-ului difuzat de Pro TV. „Cand te suna Metallica, ne dai și noua acces in spate la concerte”, s-a exprimat Mihai Bobonete. Video Cine este Radu Moldovan, copilul de 7…

Golden Buzz minunat la Romanii au Talent! Au fost aplaudați in picioare minute in șir: ‘A fost un haka al dansurilor’

00:11, 06.04.2024 - „Atunci cand ne intalnim, rupem podeaua.” Și chiar așa au facut! Tineri, frumoși, plini de viața, au adus un spectacol de neuitat pe scena competiției. Golden Buzz minunat in ediția de vineri, 5 aprilie, a emisiunii Romanii au talent. Au fost aplaudați in picioare minute in șir. 20 de copii au fost…

(video) O tanara din Tiraspol a facut juriul de la „Romanii au talent” sa se ridice in picioare: „Ești ca o luna, ba apari, ba dispari”

19:10, 23.03.2024 - Irina Rotari este adolescenta de 14 ani din Transnistria care a reușit sa ridice toți jurații de la „Romanii au talent” in picioare. Plina de elasticitate, cu elemente incredibile de acrobație și cu dragostea pentru tot ce face. „Mi s-a parut fenomenal numarul tau”, a menționat unul dintre membrii juriului.

O tanara din Tiraspol a facut juriul de la „Romanii au talent” sa se ridice in picioare: „Ești ca o luna, ba apari, ba dispari”

19:06, 23.03.2024 - Irina Rotari este adolescenta de 14 ani din Transnistria care a reușit sa ridice toți jurații de la „Romanii au talent” in picioare. Plina de elasticitate, cu elemente incredibile de acrobație și cu dragostea pentru tot ce face. „Mi s-a parut fenomenal numarul tau”, a menționat unul dintre membrii juriului.

Cel mai senzual moment de la Romanii au talent 2024! Dragos Bucur a recunoscut, toti juratii s-au ridicat in picioare: „Sa imi scuzati prejudecatile”

00:25, 17.02.2024 - In ediția de vineri seara, 16 februarie 2024, telespectatorii au avut parte de un moment plin de emoție la Romanii au talent, dar și de senzualitate din partea unor concurenți din Germania. Cuplul Michael si Kira a dansat senzual pe muzica romantica, iar jurații au fost de-a dreptul impresionați.  Cel…

Moment uimitor in noul sezon Romanii au Talent. Toata sala s-a ridicat in picioare: „Sunteți fenomen”

21:36, 09.02.2024 - Andrei Burton și Gabi Orban au prezentat un moment impresionant pe scena Romanii au Talent, la premiera concursului, difuzata vineri seara, 9 februarie 2024, de Pro TV. Toata sala s-a ridicat in picioare cand cei doi rideri cu recorduri Guinness au facut acrobații cu bicicletele. Foto Andrei Burton…


Ce parere ai despre aceasta stire?