Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Epopeea „misteriosului monolit”. De data aceasta a apărut în Canada. Prin câte țări s-a mai „plimbat” ciudatul obiect metalic

Publicat:

Avand o forma dreptunghiulara si aproape patru metri inaltime, misterioasa structura metalica a fost deja observata si apoi a disparut in alte regiuni canadiene in cursul lunii decembrie, in orasele Vancouver si Winnipeg., mai multe persoane s-au grabit sa fotografieze straniul obiect si au distribuit pozele pe retelele de socializare. Intr-una dintre aceste fotografii monolitul apare vandalizat cu graffitiuri facute cu vopsea rosie.Un prim obiect de acest fel a fost observat din elicopter la jumatatea lunii noiembrie intr-o zona desertica izolata din Utah. Apoi monolitul a disparut,…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Josep Borrell, dupa reuniunea din Luxemburg privind ajutorul pentru Ucraina: „Eu nu am sisteme Patriot la Bruxelles”

21:05, 22.04.2024 - Ministrii europeni de externe si ai apararii, reuniti luni la Luxemburg, au promis suplimentarea ajutorului pentru Ucraina in materie de aparare antiaeriana, dar fara sa anunte noi angajamente pentru furnizarea unor sisteme americane Patriot, cerute insistent de Kiev, relateaza agentiile Reuters si…

Cadoul de razboi de la francezi

08:11, 13.04.2024 - Ministrul francez al apararii, Sebastien Lecornu, a anuntat vineri ca viitori piloti de vanatoare ucraineni care ar putea zbura cu avioane americane F-16 sunt antrenati in sudul Frantei de catre fortele aeriene. Pilotii primesc o „pregatire generala, pe Alpha Jet (avion militar de conceptie franco-germana),…

UE ofera Ucrainei angajamente de securitate de lunga durata

12:30, 12.04.2024 - UE a elaborat un document oficial pe baza caruia va acorda angajamente de securitate de lunga durata Ucrainei: de la asistența politica, militara și financiara, pana la angajamentul de a promova procesul de aderare a Kievului la spațiul comunitar. UE ofera Ucrainei angajamente de securitate de lunga…

Romania incepe cel mai complex exercițiu NATO la Marea Neagra: mii de militari și 135 de nave, aeronave și ambarcațiuni

14:10, 06.04.2024 - Forțele Navale Romane organizeaza, in perioada 8 - 21 aprilie, exercițiul multinațional „Sea Shield 24”, la care vor lua parte 12 state aliate și partenere, precum Bulgaria, Franța, Georgia, Grecia, Italia, Marea Britanie, Moldova, Regatul Țarilor de Jos, Polonia, Portugalia, Turcia și SUA.

Lovitura pentru Klaus Iohannis. Americanii il sustin „pe deplin” pe Mark Rutte

19:20, 02.04.2024 - Pozitia SUA este ca il sustinem pe deplin pe Mark Rutte ca viitor secretar general al NATO, a declarat ambasadorul SUA la NATO, exprimandu-si in acelasi timp „cel mai mare respect” pentru Klaus Iohannis. „Cred ca sunteti constienti de faptul ca pozitia SUA este ca il sustinem pe deplin pe Mark Rutte…

Romania a cheltuit pentru Aparare doar 1.6% din PIB și este printre codașe la inzestrarea cu arme și echipamente noi

11:21, 22.03.2024 - Romania a cheltuit in 2023 pentru aparare doar 1,6% din PIB, potrivit unui raport oficial al NATO, citat de TVR Info. Procentul este unul mult mai mic decat promisiunea facuta de președintele Klaus Iohannis, de 2,5% din PIB. Cu acest nivel al cheltuielilor, Romania se situeaza sub media NATO de 1,73%…

Biroul Zaha Hadid Architects din Marea Britanie a comentat proiectul MEZON

11:55, 18.03.2024 - Recent la Chișinau a avut loc Forumul Internațional de Arhitectura și Tehnologii SHARE Architects Chisinau 2024. Un eveniment care a intrunit cei mai de top arhitecți și designeri din R. Moldova, dar și din afara. Astfel, personalitați notorii din Marea Britanie, Romania, Olanda, Israel, Turcia au discutat…

Romania sta extrem de prost la capitolul mediu, dar ar putea avea noroc. Statele UE cer amanarea drasticelor norme antipoluare

10:41, 18.02.2024 - Pentru a se ține de promisiunea de a atinge un nivel net de poluare zero pana in 2050, UE introduce ținte mult mai drastice pentru reducerea poluarii aerului, care a provocat 253.000 de decese premature in tot blocul comunitar in 2021. Dar statele membre UE insista ca ar mai avea nevoie de o extindere…


Ce parere ai despre aceasta stire?