Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO | Destinația de vacanță preferată a românilor este o 'bombă cu ceas': Au fost emise avertismente urgente

Publicat:
VIDEO | Destinația de vacanță preferată a românilor este o 'bombă cu ceas': Au fost emise avertismente urgente

Avertisment urgent cu privire la incarcatura amenințatoare de la bordul unei nave de croaziera scufundate, eșuata in largul unei insule de vacanța, supranumita "bomba cu ceas”.

O insula de vacanța populara se afla in pragul unui dezastru, deoarece o epava scufundata, lasata sa putrezeasca de ani de zile, a inceput sa polueze mediul inconjurator din apropiere, conform .

Au fost emise avertismente de urgența asupra insulei grecești Santorini, pe fondul temerilor catastrofale legate de eliberarea de deșeuri toxice in mare.

Carcasa navei de croaziera MS a fost abandonata…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Descopera farmecul Egiptului: O vacanța de vis de la Aeroportul Internațional Maramureș

16:05, 06.04.2024 - Aerportul Internațional Maramureș din Baia Mare (BAY) a anunțat o veste incantatoare pentru pasionații de calatorii: zboruri directe catre destinația exotica și incantatoare a Egiptului, mai precis spre Hurghada (HRG), vor fi disponibile incepand cu data de 22 mai 2024, grație companiei aeriene BH AIR.…

Vacanța de vedeta. Care este destinația preferata de Andreea Marin. Ce semnificație are experiența de pe Muntele Kilimanjaro pentru vedeta: „Nu mi-a fost la indemana”

18:56, 23.03.2024 - Andreea Marin spune ca adora sa calatoreasca și s-a indragostit de Africa, mai ales dupa experiența de pe Muntele Kilimanjaro. Pe langa ca și-a dorit sa aiba parte de ceva diferit, vedeta a mai declarat ca a acceptat aceasta provocare intr-o perioada mai dificila din viața ei.

Tunisia, o destinație de vacanța preferata de romani! De ce aleg turiștii aceasta țara

16:55, 10.03.2024 - Tunisia este o destinație de vacanța preferata de romani! Daca te-ai gandit sa mergi intr-o țara straina, dar nu ai idee unde, atunci alege aceasta țara speciala. Iata de ce o aleg turiștii, dar și ce a transmis un ghid!

Destinația de vacanța unde se poate trai cu 2.000 de lei: Locul e din ce in ce mai popular printre romani

16:55, 02.03.2024 - Intr-o era in care costurile vieții par sa fie intr-o creștere constanta, exista o țara in care este posibil sa traiești decent și confortabil cu puțin peste 2.000 de lei. Aceasta destinație devine din ce in ce mai populara printre romani pentru vacanțe, datorita nivelului de trai accesibil și atmosferei…

Vacanța De Vedeta. Care este destinația de vacanța preferata de Oana Roman. Ce a impresionat-o pe vedeta atat de tare: „Merg de 34 de ani” / VIDEO

16:25, 02.03.2024 - In cadrul emisiunii "Vacanța de vedeta", Oana Roman a vorbit despre locul ei de suflet din Europa. Iata care este destinația de vacanța preferata de Oana Roman! Ce a impresionat-o pe vedeta atat de tare, dar și ce planuri are pe viitor.

Locul unic din Romania, unde turiștii pot sa ”mearga pe apa”. Se afla la cațiva kilometri de București și este destinația perfecta pentru o vacanța de weekend / FOTO

17:45, 27.02.2024 - Un loc din Romania le ofera turiștilor o experiențp unica in Europa. Se spune ca este singurul in care turiștii pot sa ”mearga pe apa”. Are un peisaj care iți taie rasuflarea și vestea buna este ca se afla la doar cațiva kilometri distanța de București. Iata unde poți sa mergi cu familia și prietenii,…

Lidia Buble, distracție in stațiunea preferata de milionari. Cum arata zona din Franța și cat costa o vacanța aici / VIDEO

15:55, 22.02.2024 - Lidia Buble, distracție in stațiunea preferata de milionari. Nu oricine iși permite o vacanța aici, deoarece este foarte scump. Iata cum arata zona din Franța unde se afla celebra artista, dar și cat costa sa petreci o noapte aici!

Ramona Gabor, imagini din vacanța de lux. Destinația in care se relaxeaza vedeta: „Paradisul” / FOTO

19:40, 28.01.2024 - Pentru cele mai multe vedete, luna ianuarie este dedicata vacanțelor și așa s-a intamplat și in cazul Ramonei Gabor. Sora Monicai Gabor a plecat intr-o destinație extrem de cunoscuta, in special in randul celor care adora caldura.


Ce parere ai despre aceasta stire?