Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Delia a plecat în vacanţă! Ce a postat pe Instagram vedeta din concediul de vis

Publicat:

a plecat intr-o vacanta de vis la ceva timp dupa nunta surorii sale. A optat pentru o destinatie mai apropiata, in comparatie cu vacantele sale de la aproape mii de kilometri distanta. 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Motivul pentru care Adina Buzatu nu iși organizeaza niciodata vacanța. „Nu știu sa imi caut nici macar un bilet de avion”

14:10, 20.05.2024 - Adina Buzatu, stilista vedetelor, a calatorit mult de-alungul timpului, pentru proiectele sale profesionale, imbinand utilul cu placutul. Anul acesta insa, aceasta a decis sa se relaxeze mai mult așa ca va pleca in vacanțe doar pentru a se destinde și a avea timp pentru ea. Adina a dezvaluit un lucru…

Cristina Cioran, primele declarații dupa ce a cerut ordin de protecție impotriva lui Alex Dobrescu: „Fetița mea este prioritatea mea”

12:50, 15.04.2024 - Cristina Cioran a facut plangere la poliție impotriva lui Alex Dobrescu, tatal fiicei sale, și a cerut ordin de protecție. Vedeta a facut primele declarații despre aceasta situație și a precizat ca dorește prelungirea ordinului de protecție.Cristina Cioran este mai hotarata ca niciodata sa faca orice…

Obiceiul de la care Roxana Ciuhulescu nu se abate nici in vacanța. Vedeta a plecat in Egipt cu familia sa: ”Distracția continua”

21:05, 11.04.2024 - Roxana Ciuhulescu și familia ei au plecat intr-o vacanța de vis. Vedeta a ales o destinație superba, unde vremea este perfecta pentru a sta la plaja și a intra in apa marii. Totuși, de la un obicei nu s-a dezis și il practica constant. Iata despre ce este vorba!

Locul in care Andreea Balan nu vrea sa mai ajunga. „E alta lume, foarte multa saracie, e foarte greu”

17:50, 28.03.2024 - In ultimii ani, Adreea Balan, in varsta de 40 de ani, a plecat in zeci de vacanțe, insa una dintre ele a marcat-o profund pe vedeta. Artista a povestit recent intreaga experienta pe care a avut-o in India locul in care spune ca oricine ar trebui sa ajunga macar odata in viata.„Am plecat in India, in…


Ce parere ai despre aceasta stire?