Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Cum să te razi pe cap în spaţiu

Publicat:

Cassidy s-a ras pe cap pe orbita la sfarsitul lunii trecute pentru a-l intampina pe astronautul ialian , care este chel.

„Pentru ceremonia de deschidere voi avea infatisarea lui , asa ca va invit la frizeria lui Chris“, a declarat acesta in timp ce procesul se afla in plina desfasurare. Aparatul de ras al lui Cassidy era conectat printr-un tub lung la un aspirator.

„Daca nu as fi procedat asa, parul s-ar fi imprastiat peste tot“, a explicat barbatul.

Zumzetul aparatului s-a facut auzit, iar Cassidy a inceput tunsoarea. La jumatatea drumului…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

NASA a restabilit legatura cu sonda Voyager-1: Cel mai indepartat obiect fabricat de oameni transmite din nou din spațiu

07:05, 24.04.2024 - Sonda Voyager-1 transmite din nou date spre Pamant. Luni de zile, NASA nu a mai putut lua legatura cu sonda lansata in urma cu 46 de ani. Voyager-1 este cel mai indepartat obiect care se afla in spațiu și a fost produs de oameni, noteaza Mediafax.

Ziua internationala a zborurilor cu echipaj uman in spatiu, marcata in 12 aprilie

13:06, 12.04.2024 - La 12 aprilie 2024, este aniversata Ziua internationala a zborurilor cu echipaj uman in spatiu. Marcarea acestei zile a fost instituita de Adunarea Generala a ONU prin Rezolutia 65/271 din 7 aprilie 2011. La nivel international, aceasta zi are rolul de a aminti public despre inceputul epocii spatiale…

O capsula rusa Soyuz MS-24 a adus pe Pamant trei cosmonauți de pe ISS. Echipajul a aterizat in Kazahstan

12:55, 06.04.2024 - O capsula rusa Soyuz MS-24 cu trei membri ai echipajului ISS la bord a aterizat sambata in siguranta in stepa Kazahstanului. Cosmonautul rus Igor Novitki, astronauta americana Loral O'Hara si prima femeie din Belarus care a zburat din spațiu, cosmonauta Marina Vasilevskaia, s-au intors pe Pamant.

VIDEO. Un robot va fi trimis in spațiu ca sa faca curațenie pe orbita Pamantului

07:06, 25.03.2024 - O companie din Marea Britanie a prezentat o varianta moderna a celebrului roboțel din filmul animat Wall-E. Noul model, mai puțin simpatic decat cel de la Hollywood, va curața orbita terestra de deșeurile adunate in ultimele decenii.

Este posibil un razboi in spațiu? - Ce se intampla daca pui o arma nucleara pe orbita terestra

16:00, 15.02.2024 - ​Presa americana a scris despre faptul ca rușii dezvolta o arma nucleara spațiala cu care sa distruga sateliți americani. Cat de grav este? De ce ai duce o arma nucleara in spațiu? La ce ar fi buna? „La prestigiu perfid și la dezactivarea imediata a sateliților din apropierea exploziei, datorita pulsului…

Un robot a efectuat prima simulare in spațiu a unei intervenții chirurgicale controlate de pe Pamant

08:05, 15.02.2024 - Un robot chirurgical instalat pe Stația Spațiala Internaționala a efectuat sambata prima simulare a unei operații in spațiu controlate de la distanța de chirurgi aflați pe Pamant, potrivit CNN.

Au revenit pe Pamant astronautii europeni care au petrecut 18 zile la bordul ISS intr-o misiune privata VIDEO

20:20, 09.02.2024 - Patru astronauti, dintre care un suedez, un italian si primul turc care a ajuns in spatiu, au revenit pe Pamant vineri, la sfarsitul unei misiuni private de 18 zile la bordul Statiei Spatiale Internationale.

Record nou: Cate zile a petrecut un rus in spațiu

15:05, 06.02.2024 - Un cosmonaut rus, Oleg Kononenko pe numele sau, tocmai a depașit recordul pentru cele mai multe zile petrecute in afara atmosferei terestre, sau cel puțin așa susține Agenția Spațiala Rusa, Roscosmos. Vestea vine dupa ce cosmonautul a stat nu mai puțin de 878 de zile și 12 ore pe orbita terestra, la…


Ce parere ai despre aceasta stire?