Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO - Cum sa curatati usturoiul fara a ramane cu miros pe maini

Publicat:

Usturoiul este un condiment delicios, dar poate lasa un miros puternic pe degete in urma procesului de curatare. Videoclipul de mai jos ofera o tehnica simpla si convenabila de a scaps de coaja usturoiului fara a mirosi.
Pentru a evita mirosul degetelor timp de cateva ore, exista aceasta tehnica simpla si practica. Tot ce trebuie este sa puneti capatana intr-un recipient de sticla si sa agitati. Coaja se va desprinde treptat. Cateii vor fi perfect curatati, iar degetele dumneavoastra nu au fost niciodata in contact cu usturoiul.

Amestecul fabulos de miere de albine si usturoi.…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Matthaeus critica amestecul presedintelui onorific Uli Hoeness in problemele lui Bayern Munchen

17:45, 20.05.2024 - Fostul capitan al nationalei de fotbal a Germaniei si al lui Bayern Munchen, Lothar Matthaeus, a facut un apel la presedintele onorific al clubului bavarez, Uli Hoeness, sa faca un pas inapoi si sa lase conducerea actuala sa ia decizii cu privire la viitorul gruparii, scrie DPA.

Bagheta, celebrata in Franța cu un timbru cu microcapsule care redau mirosul de paine

09:41, 18.05.2024 - Posta Franceza a lansat un timbru postal cu microcapsule care redau mirosul de produs de panificatie pentru a celebra bagheta, scrie News.ro. Bagheta a fost descrisa candva de presedintele Emmanuel Macron drept „250 de grame de magie si perfectiune”. Timbrul, care costa 1,96 E, infatiseaza o bagheta…

„Municipiul Radauți va fi pe maini bune dupa 9 iunie”, a declarat deputatul Șoldan, ...

19:20, 11.05.2024 - Actualii primari PSD care candideaza pentru un nou mandat și cei care vor fi  pentru prima data in aceasta funcție vor face echipa pe care spune ca mizeaza deputatul Gheorghe Șoldan, candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava. La lansarea candidaturii avocatului Traian ...

Metoda prin care sa cureți ouale de coaja mai rapid. La ce trebuie sa fii atent

18:45, 04.05.2024 - Odata cu Sarbatorile Pascale, gospodinele au pregatit oua roșii care se vor ciocni dupa slujba de Inviere. Pentru a le curața cat mai repede, exista o metoda simpla pe care sa o utilizezi și vei salva mult timp in acest proces.

Amestecul puternic care te scapa definitiv de ploșnițe. Cu ce sa stropești prin casa, soluția e simpla

23:30, 06.04.2024 - Ploșnițele sunt un adevarat coșmar, deoarece sunt foarte greu de eliminat și se inmulțesc intr-un ritm foarte alert. Daca va confruntați cu o astfel de problema, iar soluțiile din comerț nu au dat rezultatele dorite, puteți incerca și cateva metode naturale. Cum sa scapi de ploșnițe cu metode 100% naturale…

Firma Transavia, responsabila de mirosul insuportabil din Cluj. Garda de Mediu: „Respecta codul bunelor practici agricole”.

12:40, 27.03.2024 - In cea de-a doua zi cu miros insuportabil in Cluj-Napoca, Garda de Mediu a anunțat ca firma Transavia este responsabila de aerul irespirabil din oraș, din cauza lucrarilor de fertilizare ale solului efectuate in mod legal.

Cu ce este cel mai bine sa va spalați pe maini: sapun solid, sapun lichid sau sapun spuma? Apa calda sau apa rece?

18:25, 22.03.2024 - Cu atatea produse alternative pe piața, apa și sapunul par de moda veche. Sunt insa cea mai buna varianta pentru a va proteja de microbi și singura modalitate de a elimina germenii celei mai recente tulpini - deosebit de virulenta - a norovirusului (un virus stomacal deosebit de neplacut).

Tehnica simpla de respirație pentru liniștire. Cele doua cuvinte pronunțate la inspirare-expirare

07:00, 01.03.2024 - Starea de nervozitate a intrat in cotidian pentru mulți dintre noi, fara sa conștientizam ca ne face rau atat psihic, cat și emoțional, și fizic. Esențiala in astfel de cazuri este respirația, care ne poate aduce oxigenul de care creierul are nevoie.


Ce parere ai despre aceasta stire?