Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Cine a luat vechiul post al Nataliei Mateuț? Fanii au rămas uimiți când au urmărit astăzi ”Star Magazin”

Publicat:

 De când Natalia Mateuț prezinta &"&" în locul , fostul ei post a ramas liber. Acesta a fost ocupat ulterior de o blonda sexy.
Cei care au urmarit emisiunea &"&" de weekend, au vazut probabil ceva schimbat. La pupitrul știrilor de weekend, ocupat înainte de Natalia Mateuț, sta acum , sta acum .
Blonda a fost reportița la același post, dar acum prezinta emisiunea din weekend, iar rolul acesta o prinde de minune. Madalina se descurca pe noul ei post și dupa zâmbetul afișat…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tensiuni inainte de CFR Cluj - Rapid! Galeria Rapidului boicoteaza meciul: „Lipsa totala de respect!”

17:00, 04.05.2024 - CFR Cluj primește maine seara, de la ora 21:30, vizita celor de la Rapid, in etapa a 8-a a play-off-ului. Galeria lui Rapid insa, boicoteaza meciul cu „feroviarii”, ultrașii din Giulești au anunțat ca nu iși vor susține favoriții.Fanii formației giuleștene au anunțat un boicot general pentru aceasta…

Natalia Mateuț și-a sarbatorit bunica. Femeia a implinit 80 de ani. Cum au petrecut: „Astazi...” / FOTO

10:05, 21.04.2024 - Ieri a fost o mare zi de sarbatoare in familia Nataliei Mateuț și asta pentru ca vedeta a celebrat-o pe bunica ei. Femeia a implinit frumoasa varsta de 80 de ani. Iata cum au petrecut cele doua, dar și ce a postat co-prezentatoarea de la Xtra Night Show pe rețelele de socializare!

Star Matinal. Cum și-a sarbatorit Oana Roman ziua de naștere. Vedeta a fost surprinsa de una dintre prietenele ei: „S-a ocupat de tot”

10:30, 15.04.2024 - Oana Roman a implinit sambata 48 de ani, iar vedeta a fost surprinsa de la primele ore ale zilei cu daruri și flori de la oamenii dragi. Una dintre prietenele ei a spus ca o invita la un gratar, dar, de fapt, i-a pregatit o petrecere restransa, cu ocazia zilei ei de naștere.

Zi de sarbatoare in familia Nataliei Mateuț! Mama co-prezentatoarei Xtra Night Show iși aniverseaza ziua de naștere. In ce țara o sarbatorește / VIDEO

13:45, 13.04.2024 - Natalia Mateuț iși sarbatorește mama! Co-prezentatoarea Xtra Night Show a plecat in vacanța cu familia, pentru a celebra aceasta zi speciala! Natalia Mateuț are o relație foarte speciala cu mama ei, astfel ca fiecare moment petrecut impreuna este de vis.

Prima reacție a Nataliei Mateuț dupa ce a fost audiata la DIICOT: “O sa va spun și voua“

15:50, 12.04.2024 - Vedeta a rupt tacerea, dupa ce numele sau a fost asociat cu un dosar de trafic de droguri. Care a fost prima reacție a Nataliei Mateuț dupa ce a fost audiata la DIICOT. Natalia Mateuț, la DIICOT Vineri, 12 aprilie 2024, Natalia Mateuț a fost nevoita sa se prezinte la DIICOT, pentru a raspunde intrebarilor…

Exclusiv! Primele declarații ale Nataliei Mateuț, dupa ce a fost audiata de DIICOT. Ce spune vedeta despre acest lucru

14:05, 12.04.2024 - In presa au aparut informații cum ca Natalia Mateuț a fost audiata de catre DIICOT intr-un dosar al unor inculpați acuzați de trafic de droguri. Reporterii Spynews.ro au contactat-o pe coprezentatoarea de la Xtra Night Show, care ne-a oferit, in exclusivitate, declarații.

Peripețiile prin care a trecut Natalia Mateuț, in vacanța! Ce a fost nevoita sa faca prezentatoarea timp de trei zile

23:05, 30.03.2024 - Nataliei Mateuț ii place sa calatoreasca și sa descopere lumea, merge des in vacanța, iși creaza amintiri placute, insa, au fost și momente care i-au lasat un gust amar prezentatoarei TV. Prin ce peripeții a trecut șatena.

Star Matinal. „Eu traiesc de pe o luna pe alta!”. Cuza de la Noaptea Tarziu, marturisirea cu care și-a surprins fanii. Cum iși gestioneaza banii / VIDEO

16:06, 20.02.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Cuza de la Noaptea Tarziu a facut o marturisire cu care și-a surprins fanii. Artistul a vorbit despre cum iși gestioneaza banii. Iata ce declarații a facut celebrul cantareț!


Ce parere ai despre aceasta stire?