Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Video | Cadavrul unui extraterestru găsit în Brazilia!

Publicat:

Un barbat din Itajuba, Brazilia, a gasit cadavrul unei fiinta ciudate, in curtea sa, l-a filmat si a postat filmuletul pe internet, pentru a arata lumii intregi ca a gasit un extraterestru.

Ca e reala aratarea sau nu, asta nu se stie si nici nu se mai poate verifica. Brazilianul care a realizat filmuletul a povestit ca pe 26 septembrie, noaptea, cainele sau, Spoke, a latrat incontinuu. A doua zi de dimineata a mers in curte, unde sta patrupedul, sa vada daca s-a intamplat ceva.

"Am vazut pe iarba extratarestrul, mort. Avea cate doua degete la…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Crima șocanta in Sibiu. Tanara de 21 de ani, ucisa cu bestialitate de prietenul sau dupa un conflict spontan

23:21, 18.05.2024 - Cadavrul unei tinere de 21 de ani a fost gasit intr-un apartament din Sibiu. Victima avea plagi taiate in jurul gatului. Suspectul este prietenul fetei.Poliția Sibiu a anunțat ca „la data de 18.05.2024, in jurul orei 15.30, prin apel 112, I.P.J.

Cadavrul unui american, recuperat de salvamontiștii din Zarnești

20:35, 20.04.2024 - Conform paginii de facebook a Salvamont Romania, salvatorii montani din Zarnești intervin pentru recuperarea corpului unui american decedat in Piatra Craiului. Tragedia s-a produs dupa ce victima a cazut de la peste 400 de metri, in zona Padina Inchisa. Zona este foarte greu accesibila, iar intervenția…

Și-a omorat amicul cu un cuțit și a ascuns cadavrul sub o plapuma: Cați ani va sta inculpatul la pușcarie

11:50, 09.04.2024 - Un barbat de 41 de ani din raionul Falești a fost condamnat la 15 ani de inchisoare pentru ca a injunghiat un barbat, iar dupa survenirea decesului, i-a ascuns corpul neinsuflețit. Potrivit informațiilor cazul a avut loc pe data de 16 iunie 2023 pe teritoriul fostei Unitați Militare de Carabinieri din…

Descoperire macabra in Galati: Cadavrul unui barbat, invelit intr-o prelata, a fost gasit in spatele Gradinii Publice

16:20, 29.03.2024 - Un barbat a fost gasit mort intr-o zona dezafectata aflata in spatele Gradinii Publice din municipiul Galati, trupul acestuia fiind invelit intr-o prelata si prezentand urme de violenta, informeaza vineri IPJ Galati.

Vinicius Junior a izbucnit in lacrimi in timpul unei conferințe! Brazilianul, copleșit de insultele rasiste

21:50, 25.03.2024 - Atacantul brazilian Vinicius Junior a izbucnit in lacrimi in timpul unei conferințe de presa susținuta cu o zi inainte de meciul amical Spania – Brazilia. Jucatorul lui Real Madrid s-a aratat afectat de insultele rasiste la care a fost supus in ultimul timp in Primera. „Imi pare rau. Vreau doar sa joc…

Cadavrul unui francez a fost descoperit pe terasa unui bloc din Sectorul 3. Barbatul era legat de picioare cu banda adeziva

14:45, 15.03.2024 - Cadavrul unui cetatean francez a fost gasit, vineri, pe terasa unui bloc din Sectorul 3 al Capitalei. Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili cum s-a produs decesul și iau in calcul toate scenariile, inclusiv pe cea a unei crime. Barbatul a fost gasit legat la picioare cu banda adeziva.

Caz șocant in Chișinau: Cadavrul unei femei cu o plaga in jurul gatului, gasit intr-un apartament din sectorul Rașcani

15:25, 23.02.2024 - O femeie de 30 de ani a fost gasita decedata, cu o plaga in jurul gatului intr-un apartament de pe o strada din capitala. Informația a fost inregistrata de catre Inspectoratul de Poliție Rașcani pe data de 21 Februarie.


Ce parere ai despre aceasta stire?