Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(VIDEO) AUR nu mai are candidat pentru Primăria Buzău! Năstăsoiu s-a retras!

Publicat:

Azi-noapte, profesoara și-a anunțat retragerea candidaturii pentru funcția de primar al orașului Buzau, lasand AUR-ul fara candidat. Aceeași mutare a fost facuta și de candidații de pe listele CLM Buzau. Vezi, AICI, anunțul profesoarei Nastasoiu.

Citeste articolul mai departe pe jurnaluldebuzau.ro…  

Sursa articol: jurnaluldebuzau.ro


Stiri pe aceeasi tema

(UPDATE/VIDEO) Șoc politic! AUR nu mai are candidat pentru Primaria Buzau! Nastasoiu s-a retras!

05:50, 02.05.2024 - UPDATE AUR Buzau a reacționeaza la cateva ore dupa ce a primit o lovitura grea. ,,S-au facut presiuni uriașe pentru ca AUR sa nu candideze la aceste alegeri locale! Partidul Comasat PSD-PNL și sistemul care ii ține in brațe au facut tot ce le-a stat in putința pentru a ne bloca, pentru a se asigura…

Candidatul AUR la Primaria Buzau s-a retras: Nu uita, George Simion, ca patriotismul afisat este o indecenta

10:50, 01.05.2024 - Elena Nastasoiu, candidatul AUR pentru functia de primar al municipiului Buzau, a anuntat, marți seara, retragerea sa din cursa electorala, alaturi de 18 candidati aflati pe lista pentru Consiliul Local al Municipiului.

(VIDEO) Șoc politic! AUR nu mai are candidat pentru Primaria Buzau! Nastasoiu s-a retras!

08:30, 01.05.2024 - Azi-noapte, profesoara Elena Nastosoiu și-a anunțat retragerea candidaturii pentru funcția de primar al orașului Buzau, lasand AUR-ul fara candidat. Aceeași mutare a fost facuta și de candidații de pe listele CLM Buzau. Vezi, AICI , anunțul profesoarei Nastasoiu.

VIDEO| Anunț șoc, in miez de noapte: Candidatul AUR la o primarie importanta se retrage și lanseaza acuzații grave

08:20, 01.05.2024 - Candidatul AUR la Primaria Buzau, Elena Nastasoiu, a anuntat, in noaptea de marti spre miercuri, ca s-a retras din cursa electorala, acuzand ”fapte reprobabile si care pun multe semne de intrebare”. Alaturi de ea, si-au retras candidaturile 18 dintre cei 29 de candidati pentru Consiliul Local Buzau.

AUR a ramas fara candidat la Primaria Buzau. Nastasoiu s-a retras

05:40, 01.05.2024 - Candidatul Alianței pentru Unirea Romanilor (AUR) la Primaria Buzau, Elena Nastasoiu, a anuntat, in noaptea de marti spre miercuri, ca s-a retras din cursa electorala, acuzand „fapte reprobabile si care pun multe semne de intrebare”. Alaturi de ea, si-au retras candidaturile 18 dintre cei 29 de candidati…

AUR Buzau a ramas fara candidat la Primaria Buzau. Nastasoiu s-a retras

05:10, 01.05.2024 - Candidatul Alianței pentru Unirea Romanilor (AUR) la Primaria Buzau, Elena Nastasoiu, a anuntat, in noaptea de marti spre miercuri, ca s-a retras din cursa electorala, acuzand „fapte reprobabile si care pun multe semne de intrebare”. Alaturi de ea, si-au retras candidaturile 18 dintre cei 29 de candidati…

Alerta alimentara: Suc retras de la raft, nu trebuie consumat „SUB NICIO FORMA”

06:45, 10.03.2024 - Alerta alimentara: Suc retras de la raft, nu trebuie consumat "SUB NICIO FORMA" The post Alerta alimentara: Suc retras de la raft, nu trebuie consumat „SUB NICIO FORMA” first appeared on Partener TV .

Printul William al Marii Britanii s-a retras de la un eveniment public din cauza unei probleme personale

13:50, 27.02.2024 - Printul William al Marii Britanii a renuntat la participarea la o slujba comemorativa organizata la Castelul Windsor in memoria fostului rege Constantin al II-lea al Greciei din cauza unei probleme personale nespecificate, a anuntat marti biroul sau, transmite Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?