Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO| Aşezământul de la Techirghiol destinat copiilor abandonați va fi inaugurat vineri

Publicat:

Așezamantul destinat copiilor abandonați sau provenind din familii dezavantajate social și a mamelor aflate in dificultate, care s-a construit la Techirghiol, va fi inaugurat vineri, 6 august 2021.

Slujba de sfintire a asezamantului social cu hramul „ cel Mare” va fi oficiata de Inaltpreasfintitul Parinte Teodosie, , incepand cu ora 18:00.

Constructia la acest centru a inceput in 2015, cu ajutorul celor care au oferit sponsorizari si donatii, pana in prezent fiind cheltuiti peste 420.000 de euro, scrie Basilica.ro.

Inițiatorul…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in Biserica ortodoxa: preotul de la Palatul Cotroceni a murit la 62 de ani

12:55, 22.04.2024 - Arhimandritul Irineu Dogaru, eclesiarhul Bisericii „Sfinții Serghie și Vah” de la Palatul Cotroceni, a incetat din viața sambata, 20 aprilie, la varsta de 62 de ani, scrie Basilica.ro, agenția de presa a Patriarhiei Romane. Slujba de inmormantare a arhimandritului Irineu Dogaru va avea loc marți la…

Papa Francisc a venit in fața a mii de credincioși la slujba de Inviere de la basilica Sfantul Petru din Roma VIDEO

21:51, 30.03.2024 - Papa Francisc prezideaza sambata seara Vigilia Pascala la basilica Sfantul Petru din Roma, la o zi dupa anularea in ultimul moment a participarii sale la procesiunea ''Via Crucis'' de la Colosseum, absenta ce a ridicat noi semne de intrebare asupra starii sale de sanatate, relateaza AFP.

Campus pentru invatamant dual, finanțare aprobata

21:25, 29.03.2024 - Contractul de finantare pentru construirea Campusului integrat pentru invatamantul dual – PRODUAL a fost semnat, vineri, la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu de ministrul Educatiei, Ligia Deca, impreuna cu rectorul Sorin Radu. Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES, proiectul a fost depus in…

Alocația copiilor: reguli noi de plata adoptate de Senat

23:20, 25.03.2024 - Alocația pentru copii, un sprijin esențial pentru familiile din Romania, a suferit modificari semnificative odata cu adoptarea unui proiect legislativ in Senat. Aceste schimbari vizeaza nu doar cuantumul alocației, ci și modalitatea de plata, care va fi ajustata in funcție de data nașterii copilului.…

Proiect social destinat copiilor surzi din județul Buzau

00:05, 22.03.2024 - O echipa de profesori psihopedagogi va desfasura un proiect de voluntariat prin intermediul caruia vor fi organizate in premiera sedinte de logopedie, demutizare si antrenament auditiv pentru copiii cu deficiente de auz si vorbire, in incinta Paraclisului Arhiepiscopal „Sfantul Ierarh Meletie”. Conform…

DGASPC a inaugurat un centru modern destinat copiilor cu dizabilitați mintale din județul Arad

21:20, 21.02.2024 - Centrul de zi si recuperare pentru copii cu dizabilitati mintale “SIMBA” cu o capacitate de 76 de locuri, a fost inaugurat pe strada Tudor Vladimirescu nr. 8-10 din municipiul Arad, facand parte dintr-un proiect mai amplu care a urmarit reabilitarea/ moderizarea/ dotarea centrelor prin care se ofera…

„Veronica”, primul spital social din Romania destinat sarmanilor. „Am ales numele unei mame care nu s-a putut trata la timp”

05:20, 14.02.2024 - Parintele Dan Damaschin, cunoscut ca ajuta mii de copii si mame in suferinta, a construit, din donatii, un spital cu zeci de specializari, cu aparatura performanta si chiar farmacie. Medicii de aici vor fi platiti din donatii sau vor face voluntariat, iar oamenii in nevoie se vor putea trata gratis.

IPS Teodosie susține ca preoții nu ar trebui sa ii impartaseasca pe fumatori sau pe concubini! Noi declarații controversate: „I-as opri de la slujba”

11:20, 28.01.2024 - IPS a facut din nou declarații controversate! Arhiepiscopul Tomisului susține ca preoții nu ar trebui sa ii impartașeasca pe fumatori sau concubini. Ce a mai spus cu privire la „pacate”.


Ce parere ai despre aceasta stire?