Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Antrenor la Crystal Palace, Patrick Vieira şi-a pierdut cumpătul după meciul cu Everton şi a lovit un suporter

Publicat:

, antrenorul de la , a lovit un suporter al formatiei Everton, la finalul meciului pierdut joi, scor 2-3, potrivit news.ro.

Antrenorul francez a asistat la o invazie masiva a terenului, dupa fluierul final, de catre suporterii Toffees care sarbatoreau mentinerea clubului din Liverpool in .

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmarește stiripesurse.ro pe Facebook

stiripesurse.ro × NEWSLETTER ×

Am citit și sunt de acord cu
Politica de confidențialitate

BACK TO TOP DESPRE

Exclusivitați și documente incendiare.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Jurgen Klopp, cu inima franta dupa ce Liverpool a ramas cu șanse minime la caștigarea Premier League: „Sunt foarte dezamagit și frustrat”

11:50, 25.04.2024 - Jurgen Klopp și-a exprimat dezamagirea dupa ce Liverpool a fost invinsa, scor 0-2, in derby-ul cu Everton, iar „cormoranii” au ajuns sa aiba șanse minime la caștigarea Premier League la finalul actualului sezon. Antrenorul german și-a asumat responsabilitatea pentru rezultat și le-a prezentat scuze…

Klopp le prezinta scuze suporterilor dupa ce Liverpool a facut un pas greșit in lupta pentru titlu

11:15, 25.04.2024 - Antrenorul lui Liverpool, Jurgen Klopp, le-a prezentat scuze fanilor dupa infrangerea, 0-2, in fața lui Everton, care le-a diminuat ”cormoranilor” șansele de a caștiga titlul in Premier League. ”Nu am fost suficient de buni”, a spus Klopp, potrivit mediafax.

Rezultate surprinzatoare inregistrate miercuri, in etapa a 34-a din Premier League

08:41, 25.04.2024 - Echipa engleza FC Liverpool a pierdut miercuri seara, in deplasare, scor 0-2, meciul disputat in fata concitadinei Everton, in etapa a 34-a din Premier League, informeaza news.ro. Everton s-a impus pe Goodison Park, castigand cu 2-0 intr-o noua editie a Merseyside derby. Jarrad Branthwaite a deschis…

Rezultate inregistrate miercuri, in etapa a 34-a din Premier League

02:20, 25.04.2024 - Echipa engleza FC Liverpool a pierdut miercuri seara, in deplasare, scor 0-2, meciul disputat in fata concitadinei Everton, in etapa a 34-a din Premier League, informeaza news.ro.Everton s-a impus pe Goodison Park, castigand cu 2-0 intr-o noua editie a Merseyside derby.

Liverpool, IN GENUNCHI! Primul eșec pe Anfield in acest campionat, iar titlul pare o misiune imposibila

18:15, 14.04.2024 - Lovitura extrem de dura pentru Liverpool in cursa pentru titlul din Premier League. Trupa lui Jurgen Klopp a fost invinsa acasa, 0-1 cu Crystal Palace, prima infrangere pe Anfield in acest sezon de campionat. ...

Klopp. ”Meci prost, am meritat sa pierdem”

08:50, 12.04.2024 - Juergen Klopp, antrenorul echipei engleze de fotbal FC Liverpool, a recunoscut ca elevii sai au avut una dintre cele mai slabe evolutii de la debutul sezonului, joi seara, in meciul pierdut pe teren propriu in fata formatiei italiene Atalanta Bergamo (scor 0-3), din prima mansa a sferturilor de finala…

Opt din opt - Planul lui Guardiola pentru un nou titlu in Premier League

21:50, 05.04.2024 - Manchester City abordeaza meciul de sambata din Premier League de la Crystal Palace la distanța de 3 puncte de primul loc. Antrenorul lui City, Pep Guardiola, a declarat ca echipa sa se concentreaza cu totul pe caștigarea ultimelor 8 meciuri, mai degraba decat sa aștepte ca rivalii sa greșeasca.

Gura de oxigen pentru Everton - Decizia care o ajuta in lupta pentru evitarea retrogradarii

17:05, 26.02.2024 - Everton a fost sanctionata cu retragerea a 10 puncte pentru incalcarea regulilor Premier League privind profitabilitatea si sustenabilitatea (PSR) in sezonul 2021/2022, dar gruparea din Liverpool a facut apel și depunctarea a fost redusa la 6 puncte, informeaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?