Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(video) Ambasadorul moldovean Valeriu Turea a cântat alături de colindători pe o scenă din Portugalia

Publicat:

a avut loc cea de-a patra ediție a festivalului „Deschide ușa creștine”. In cadrul evenimentului, ambasadorul in Portugalia, , a cantat alaturi de un grup de colindatori.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Vlad Filat, ex-premierul moldovean, condamnat pentru acte de corupție, aspira la funcția de președinte de țara

17:45, 03.06.2024 - Vlad Filat, fostul premier al Republicii Moldova, va candida la scrutinul prezidențial din toamna acestui an pe listele Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), formațiune pe care a fondat-o și pe care o conduce in prezent.

Blocul Victorie al prorusului Șor, Congres la Moscova. Expert moldovean: Totul ca sa arate ca exista chipurile susținere

15:45, 28.05.2024 - Oligarhul fugar Ilan Șor a anunțat ca Congresul blocului Victorie care este anti- aderarii Republicii Moldova la UE va avea loc in data de 9 iunie la Moscova. Unii experți de la Chișinau afirma ca pentru desfașurarea acestuia, Kremlinul va cheltui cel puțin patru milioane de dolari.

INTERVIU EXCLUSIV Satoshi, noul artist moldovean, gata sa cucereasca scena romaneasca. „Romania este deschisa sa ne susțina”

15:40, 22.05.2024 - Satoshi este o voce fresh in peisajul muzicii urbane, un artist din Republica Moldova, gata sa cucereasca scena romaneasca. Artistul a ajuns sa fie cunoscut in țara noastra, odata cu colaborarea cu Carla's Dreams.

VIDEO Un moldovean a fost reținut in timpul protestelor violente din Georgia: bataie cu Poliția langa Parlament

15:26, 13.05.2024 - Ministerul Afacerilor Externe al Republicii Moldova a confirmat reținerea unui cetațean al țarii la un protest din Georgia."In timpul protestelor din Georgia, un cetațean al Republicii Moldova a fost reținut.

Alegerile prezidentiale din Moldova si referendumul privind aderarea la UE ar putea avea loc la 20 octombrie

08:45, 10.04.2024 - Alegerile prezidentiale si referendumul constitutional privind integrarea europeana a Republicii Moldova ar urma sa aiba loc pe 20 octombrie, informeaza Deschide.md, care precizeaza ca deputatii Partidului Actiune si Solidaritate (PAS, de guvernamant) s-au adresat Curtii Constitutionale cu propunerea…

Ultima ora! MAE confirma decesul unui moldovean in atacul de la Moscova

11:55, 25.03.2024 - Ministerului Afacerilor Externe a confirmat decesul unui cetațean al Republicii Moldova, urmare a atacului terorist in seara zilei de 22 martie, in incinta Centrului Crocus City Hall din orașul Moscova.

Ministerul moldovean de Externe a exprimat un protest categoric fața de acțiunile Rusiei 

12:50, 17.03.2024 - Ministerul Afacerilor Externe condamna cu fermitate activitațile electorale neautorizate ale Rusiei pe teritoriul suveran al Republicii Moldova in Unitațile Administrativ-Teritoriale de pe malul sting al Nistrului. Dupa cum susține Ministerul moldovean de Externe, aceasta acțiune reprezinta o noua incalcare…

Florin Ristei și fratele lui au cantat impreuna pe scena, la Sala Palatului. Ce dedicație emoționanta i-au facut mamei lor

16:26, 10.03.2024 - Florin Ristei și fratele sau mai mare, Dan, au cantat impreuna la concertul arstilui de la Sala Palatului. Ce a aparut pe scena in timpul momentului extrem de emoționant, dedicat mamei lor. Spectatorii au scos telefoanele și au inceput imediat sa filmeze.


Ce parere ai despre aceasta stire?