Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO. Albania, precaută față de Rusia, redeschide o bază aeriană din epoca sovietică

Publicat:

Albania, membra a NATO, care nu are propriile avioane de lupta, a deschis luni (4 martie) o baza aeriana reconstruita din epoca sovietica pentru a deservi avioanele NATO, pe fondul unei amenințari sporite din partea Rusiei, a declarat premierul . Baza aeriana este situata in micul oraș Kucova, cunoscut candva sub numele de “Orașul […]

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

Avertismentul unui oficial american: China ajuta Rusia sa realizeze „cea mai importanta expansiune militara din epoca sovietica”

09:40, 13.04.2024 - China ajuta Rusia sa realizeze „cea mai importanta expansiune militara din epoca sovietica si intr-un ritm mai crescut decat credeam ca este posibil" la inceputul razboiului din Ucraina, a avertizat vineri un inalt oficial american, relateaza AFP, potrivit Agerpres. 

China ajuta Rusia sa realizeze ''cea mai importanta expansiune militara din epoca sovietica''

00:16, 13.04.2024 - China ajuta Rusia sa realizeze "cea mai importanta expansiune militara din epoca sovietica si intr-un ritm mai crescut decat credeam ca este posibil" la inceputul razboiului din Ucraina, a avertizat vineri un inalt oficial american, relateaza AFP.

Alerta in Rusia, dupa ce au fost detectate niveluri crescute de radiații in orașul Habarovsk

14:30, 05.04.2024 - Autoritatile din orasul Habarovsk, in extremitatea estica a Rusiei, au declarat stare de urgenta intr-o zona in care a fost descoperita o "sursa de radiatii", a informat vineri agentia de presa TASS, relateaza Reuters.

Albania pune la dispoziția NATO o baza aeriana pe care o folosea URSS pentru a amenința Occidentul

10:05, 05.03.2024 - Albania pune la dispoziția aliaților ei din NATO o baza aeriana care, in vremea “Razboiului Rece”, era folosita de URSS pentru a intimida Occidentul. Baza aeriana este plasata in micul oras Kucova, cel care, in timpul Albaniei comuniste, a purtat numele „Orasul lui Stalin” (Qyteti Stalin). Decizia ca…

Albania redeschide pentru NATO o baza aeriana care a fost in trecut un avanpost sovietic

18:30, 04.03.2024 - Albania, membra a NATO, care nu are avioane de lupta proprii, a deschis luni o baza aeriana din epoca sovietica, reconstruita, pentru a deservi avioanele NATO, pe fondul unei amenintari sporite din partea Rusiei, a declarat premierul Edi Rama, relateaza Reuters.

Ecuadorul nu mai livreaza Ucrainei material militar din epoca sovietica, dupa ce a starnit furia Rusiei

07:45, 20.02.2024 - Ecuadorul a anuntat luni ca renunta sa livreze arme din epoca sovietica Ucrainei prin intermediul Statelor Unite, dupa o promisiune in acest sens care a declansat furia Moscovei si interzicerea importurilor de banane ecuadoriene in Rusia.

Fenomen bizar in Rusia: mii de oameni dispar fara urma, iar apoi sunt gasiți decedați

08:55, 09.02.2024 - Cazuri de disparitii ale unor persoane continua sa se inregistreze in orasul Sankt Petersburg, un record in acest sens a fost doborat in luna ​​ianuarie 2024, informeaza Rador Radio Romania.Un numar record de persoane au disparut in Sankt Petersburg in luna ianuarie a acestui an, a relatat grupul…

Tarile baltice vor sa-și extinda adaposturile antiaeriene din epoca sovietica, de teama unui atac al Rusiei

11:40, 28.01.2024 - Tarile baltice studiaza cum sa-si protejeze populatia impotriva unor ipotetice atacuri rusesti, iar din acest motiv a aparut o dezbatere despre starea adaposturilor antiaeriene din epoca sovietica si necesitatea extinderii acestora pe fondul speculatiilor facute de lideri europeni in privinta unei posibile…


Ce parere ai despre aceasta stire?