Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Adi Nartea, sotia lui si Brioche, spectacol in bucatarie. Cum s-a descurcat familia "Ciumpi" la gatit

Publicat:

, Xonia, si se reunesc la aceeasi masa la "Cireasa de pe tort", la Prima TV. Provocarea lansata celor patru vedete este sa se incadreze intr-un buget de 100 de lei pentru achizitionarea ingredientelor necesare prepararii cinei.

Citeste articolul mai departe pe primatv.ro…  

Sursa articol: primatv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Soția lui Costel Corduneanu, la un pas de a claca, in ziua in care el ar fi implinit 55 de ani. Grațiela și fiica lor, in lacrimi la mormantul lui

13:25, 23.04.2024 - Astazi ar fi trebuit sa fie motiv de sarbatoare in familia lui Costel Corduneanu. Interlopul ar fi implinit 55 de ani, iar familia a fost la mormantul lui. Soția lui, Grațiela, și fiica lor iși revin cu greu din șocul pierderii.

Acces Direct. Artistul Ini nu mai știe nimic de familia sa de peste 7 ani. Soția și copii au disparut din viața sa: ”Nu știu de ce...” / VIDEO

20:31, 16.04.2024 - Artistul Ini nu mai știe nimic de familia sa. Soția lui a decis sa plece in Anglia și nu a mai vrut sa se intoarca in țara, apoi l-au urmat și cei doi copii. Barbatul in varsta de 70 de ani iși dorește sa-i revada dupa atația ani.

Traficul blocat pe Dealul Negru, de un TIR rasturnat. Soția și copiii șoferului, duși la spital

09:15, 09.04.2024 - Familia unui șofer de TIR din Salaj a ajuns in spital, in urma unei manevre greșite a conducatorului auto care a dus la rasturnarea autotrenului pe șosea și implicit blocarea traficului pe DN7 - Dealul Negru, in Valcea.

Aniversare umbrita de tristețe in familia lui Gabi Stangau. Socrul lui și-a sarbatorit ziua de naștere. Imaginea speciala postata de soția violonistului / FOTO

12:15, 19.03.2024 - O zi in care trebuia sa aiba motiv de bucurie s-a transformat intr-un moment trist. Ieri, socrul lui Gabi Stangau și-a sarbatorit ziua de naștere. Violonistul avea o relație apropiata cu parinții soției lui.

Cum o ajuta Gabi Enache pe soția lui, Lena, in bucatarie. Fotbalistul este un barbat extrem de atent cand vine vorba de partenera lui: "Vedeți fetele?" / FOTO

19:41, 16.03.2024 - Gabi Enache este un ajutor de nadejde pentru soția lui, Lena. Ei bine, fotbalistul nu se da deoparte cand vine vorba de lucrurile casnice. Iata cum o ajuta Gabi Enache pe soția lui, Lena, in bucatarie! Sportivul de performanța este un barbat extrem de atent cand vine vorba de partenera lui.

Motivul pentru care Adi Nartea nu a mers la Asia Express impreuna cu soția lui. „Daca am nervi, niciodata nu o sa pot sa ii vars in lume”

15:05, 05.03.2024 - Adrian Nartea și actorul Cosmin Vijeu participa impreuna in urmatorul sezon Asia Express. Mulți s-au intrebat de ce actorul din Vlad nu a plecat impreuna cu soția lui, Alina, in cea mai dura provocare. Adrian explica de ce a luat o astfel de decizie.Adrian Nartea și Alina Ferinceac au fost permanent…

Star Matinal. Adi Nartea, detalii despre plecarea in Asia Express. Cum a reacționat familia actorului cand a aflat vestea: ”Sper sa vina la aeroport” / VIDEO,

11:01, 28.02.2024 - Adi Nartea este pregatit pentru aventura din Asia Express. Familia il susține, iar soția va ramane acasa cu cele doua fiice. Actorul va face echipa cu colegul sau de breasla, Cosmin Vijeu și, amandoi iși doresc sa ajunga pana in finala.

Un barbat și-a otravit soția insarcinata! Femeia a ramas șocata cand s-a uitat pe camera ascunsa din bucatarie

14:30, 27.02.2024 - Intr-un caz șocant din Texas, un barbat este acuzat ca și-a otravit soția insarcinata, iar femeia a fost ramasa șocata cand a descoperit adevarul cutremurator in urma vizionarii imaginilor surprinse de o camera ascunsa din bucataria lor.


Ce parere ai despre aceasta stire?