Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO! A inceput cursa rochilor de mireasa

Publicat:

Zeci de femei s-au imbrancit pana aproape de bataie pentru a pune mana pe rochia de mireasa mult visata, adica si frumoasa si ieftina.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Concurenta de la Mireasa care intra in cursa pentru eliminare alaturi de Cristian. Cum au votat mamele

10:50, 18.05.2024 - Cine este concurenta care va intra in cursa pentru eliminare alaturi de Cristian. Voturile mamelor au jucat un rol foarte important aici! Cei doi au mari emoții din cauza faptului ca unul dintre ei va merge acasa.

Mireasa - Capriciile iubirii. Controverse dupa gala de vineri atunci cand s-au facut nominalizari: „Cel mai rau lucru...”. Albert, Vlad și Alexandru sunt in cursa de eliminare

20:00, 06.05.2024 - Ultima gala de vineri a starnit o mulțime de reacții in casa Mireasa. Albert, Alexandru și Vlad au intrat in cursa de eliminare, iar cei trei sunt convinși ca de acum incolo a inceput cu adevarat competiția.

Mireasa sezonul 9, 24 aprilie 2024. Reacția lui Cristian dupa ce Antonia a intrat in cursa de eliminare. Ce spune și mama ei

14:50, 24.04.2024 - Antonia are, din nou, stari proaste și nu se simte bine nici fizic, dar nici psihic. Episoadele de bulimie au aparut și, in urma incalcarii repetate a regulamentului Mireasa, a ajuns in cursa de eliminare.

Dorel Onaca pluseaza tare in cursa pentru Primaria Capitalei: Șoferii sunt momiți cu o oferta de nerefuzat!

06:15, 08.04.2024 - Dorel Constantin Onaca, fost parlamentar și fost consilier prezidențial in primul mandat al lui Traian Basescu, și-a anunțat candidatura la Primaria Capitalei. Dorel Constantin Onaca a anunțat ca va candida la funcția de primar al Capitalei din partea PRM.

Mireasa, sezon 9. Ce spune Cristian despre intrarea in cursa de eliminare. Baiatul i-a aruncat sageți Laurei: „Nu ai facut nimic”

18:25, 06.04.2024 - Cristian și Dediș au intrat in cursa de elimare. Fiul Doamnei Daniela s-a aratat nemulțumit de faptul ca alegand sa incheie relația cu Laura a ajuns pe ultimul loc in clasamentul publicului.

Marcel Ciolacu vorbește despre 'cea mai mare șansa' a lui Klaus Iohannis in cursa pentru conducerea NATO (VIDEO)

18:20, 03.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, despre sansele presedintelui Klaus Iohannis de a ajunge in functia de secretar general al NATO; ca cea mai mare sansa a acestuia este ca impotriva presedintelui Romaniei nu este nimeni cu un vot negativ si nu exista un lider, decident, care sa spuna „Nu…

(Video) Iris Bara, campioana la cel mai mare concurs internațional de schi pentru copii desfașurat in Austria

03:30, 27.03.2024 - In zilele de 23 și 24 martie copiii din peste 24 de țari au participat la aceasta cursa care are loc anual in Zauchensee – Austria. In organizarea unui club de schi din Salsburg, in cadrul Trofeului Internațional pentru copii se desfașoara doua curse: Sambata, spectaculoasa cursa de versatilitate iar…

Cuvinte cheie:

cursa mireasa rochilor

Ce parere ai despre aceasta stire?