Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mireasa sezonul 9, 24 aprilie 2024. Reacția lui Cristian după ce Antonia a intrat în cursa de eliminare. Ce spune și mama ei

Publicat:

Antonia are, din nou, stari proaste și nu se simte bine nici fizic, dar nici psihic. Episoadele de bulimie au aparut și, in urma incalcarii repetate a regulamentului Mireasa, a ajuns in cursa de eliminare.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce mesaj a transmis Antonia de la Mireasa, sezonul 9. Ieri, concurenta a fost eliminata din competiție / FOTO

14:15, 27.04.2024 - In cursul zilei de ieri, iubita lui Cristian a fost eliminata din casa Mireasa, sezonul 9. Cu lacrimi in ochi, Antonia și iubitul ei și-au luat ramas-bun. Vizibil copleșiți de durere, cei doi au fost nevoiți sa se desparta dupa ce publicul a decis ca tanara sa iasa din competiție. 

Mireasa – Capriciile Iubirii. Antonia, Cristina și Elena, la un pas de eliminare, dupa ce au incalcat regulamentul: ”Ne dorim sa ramanem” / VIDEO

21:15, 25.04.2024 - Antonia, Cristina și Elena au ajuns in cursa pentru eliminare! Cele trei concurente au incarcat regulamentul casei, astfel ca acum sunt nevoite sa convinga publicul sa le ajute sa ramana in continuare in emisiune. Concurentele nu vor sa plece acasa, iar vestea le-a dezamagit.

Mireasa, sezon 9. Ce spune Cristian despre intrarea in cursa de eliminare. Baiatul i-a aruncat sageți Laurei: „Nu ai facut nimic”

18:25, 06.04.2024 - Cristian și Dediș au intrat in cursa de elimare. Fiul Doamnei Daniela s-a aratat nemulțumit de faptul ca alegand sa incheie relația cu Laura a ajuns pe ultimul loc in clasamentul publicului.

Mireasa sezon 9, 1 aprilie 2024. Antonia, surprinsa in timp ce interacționa cu Valentin. Cum a reacționat Cristian

15:00, 01.04.2024 - Cristian i-a atras atenția Antoniei cu privire la interacțiunile sale cu Valentin, fostul ei iubit. In emisia live de Mireasa de pe 1 aprilie 2024 au fost difuzate imagini cu dialogul dintre Cristian și Antonia.

Mireasa sezonul 9, 18 martie 2024. Mama Laurei și-a vizitat fiica. Ce sfaturi i-a dat dupa ce doamna Daniela a blocat-o

15:40, 18.03.2024 - Mama și prietena din copilarie a Laurei au venit in casa Mireasa pentru a discuta cu tanara, la scurt timp dupa ce doamna Daniela a blocat-o astfel incat sa nu poata interacționa cu Cristian toata saptamana.

Mireasa sezonul 9. Ce i-a zis psihologul Eduard Puiu doamnei Daniela dupa afirmațiile despre Andrada și Laura

12:50, 27.02.2024 - Doamna Daniela a suparat-o pe Laura dupa ce a afirmat ca o blocheaza pe Andrada, caci in persoana ei, Cristian gasește calitați pe care și le dorește de la o femeie. Iubita tanarului a considerat ca mama spune ca ea nu le are, motiv pentru care a plans.

Mireasa sezonul 9. Mama Antoniei a intrat in direct dupa ce tanara a povestit de violențele din relația pe care a avut-o in trecut

14:30, 10.02.2024 - Antonia a trecut prin niște episoade neplacute cu fostul ei iubit. Dupa ce a povestit violențele prin care a trecut și momentul cand a pierdut sarcina, mama sa a decis sa intre in direct la Mireasa - Capriciile iubirii, emisiunea de la Antena Stars. Ce i-a spus aceasta a emoționat-o profund pe tanara…

Mireasa sezonul 9, 8 februarie 2024. Ce a facut Antonia dupa ce a ieșit din platou. Ce decizie a luat Albert despre ea și Andrada

14:55, 08.02.2024 - Dupa ce a ieșit din platoul Mireasa, Capriciile Iubirii, Antonia și-a facut bagajele pentru a se muta din camera. In emisia live de Mireasa de pe 8 februarie 2024 s-a discutat despre acest subiect, iar Albert a spus ca a luat o decizie in ceea ce le privește pe Antonia și Andrada.


Ce parere ai despre aceasta stire?