Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Victoria strălucitoare a Spaniei la Cupa Mondială de fotbal feminin a fost umbrită de un sărut controversat (Retrospectivă)

Publicat:

Victoria stralucitoare a Spaniei la de fotbal feminin a fost aproape imediat umbrita de un sarut controversat, care a demonstrat ca, in ciuda multor progrese in jocul feminin, este nevoie de mai multe schimbari structurale.

Fostul presedinte al Federatiei spaniole de fotbal (RFEF), , a fost interzis timp de trei ani din toate activitatile legate de fotbal, dupa ce a sarutat-o pe buze pe jucatoarea , fara consimtamantul acesteia, dupa finala CM 2023, in luna august.

Desi turneul, gazduit impreuna de Australia si , a fost considerat un…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Luis Rubiales va comparea in fata instantei dupa respingerea apelului sau

11:15, 23.04.2024 - Luis Rubiales, fostul presedinte al Federatiei spaniole de fotbal (RFEF), va comparea in fata instantei in "dosarul sarutului fortat" in care a fost implicata campioana mondiala Jenni Hermoso, dupa respingerea apelului sau, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Inlocuitorul lui Luis Rubiales la Federația de Fotbal a Spaniei, implicat intr-un scandal de corupție

18:45, 12.04.2024 - ​Pedro Rocha, presedintele interimar al Federației de Fotbal a Spaniei, a fost și el inculpat și audiat vineri intr-un scandal de corupție ce se refera la nereguli in contractele semnate de RFEF in ultimii cinci ani.

Pedro Rocha si-a prezentat candidatura formala la presedintia Federatiei spaniole de fotbal

15:10, 11.04.2024 - Pedro Rocha, care a asigurat interimatul la conducerea Federatiei spaniole de fotbal (RFEF), dupa demisia fostului presedinte Luis Rubiales, si-a confirmat candidatura sa formala la alegerile pentru presedintia RFEF din 6 mai, scrie EFE, potrivit AgerpresRocha, fostul presedintele al

FIFA a decis: Japonia a castigat la masa verde meciul cu Coreea de Nord, in calificarile la Cupa Mondiala 2026

14:45, 30.03.2024 - Japonia a fost notificata de FIFA cu privire la victoria sa cu 3-0 la masa verde, in fata Coreei de Nord, in meciul de calificare la Cupa Mondiala 2026, dupa ce nord-coreenii au anulat meciul. "Comisia de Disciplina a Fifa ne-a informat (sambata) despre decizia sa de ne acorda victoria cu 3-0 in…

Pantofii de sport trebuie special conceputi pentru femei, conform unui raport parlamentar britanic

14:51, 05.03.2024 - Un raport parlamentar britanic recomanda conceperea pantofilor sport specifici pentru femei, ca raspuns la accidentarile grave la genunchi suferite de jucatoarele de inalt nivel, relateaza cotidianul L'Equipe, potrivit Agerpres. Anul trecut, Cupa Mondiala de fotbal feminin din Australia si Noua Zeelanda…

Spania a caștigat prima ediție a Ligii Națiunilor la fotbal feminin: „Am simțit același lucru ca atunci cand i-am infruntat pe Iniesta și Busquets”

10:30, 29.02.2024 - Spania a caștigat prima ediție a Ligii Națiunilor la fotbal feminin dupa o finala cu Franța, scor 2-0, pe Estadio de La Cartuja din Sevilla. „Furia Roja” caștigase in urma cu 6 luni Cupa Mondiala, iar acum și-a mai adjudecat un trofeu. La aceasta finala au asistat 32.657 de spectatori, record in istoria…


Ce parere ai despre aceasta stire?