Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Veşti triste pentru fanii Amnei, dar şi pentru cei ai lui Șerban Copoț! Artiştii, în pauză vocală, după ce i-au imitat pe James Brown și Janis Joplin, la "Te cunosc de undeva!"

Publicat:

Misiune grea pentru Amna și Șerban Copoț, sâmbata, 17 septembrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!&", când vor trebui sa-i imite pe și . Iar aceste transformari le-au creat oareșce probleme celor doi artiști-concurenți.

Șerban a ragușit la repetiții încercând sa cânte ca și spune ca a trebuit sa intre în pauza vocala 24 de ore, ca sa poata urca apoi pe scena de la &"Te cunosc de undeva!&" sa realizeze transformarea oferita lui de ruleta personajelor.

La rândul ei, Amna…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Jazzy Jo i-a dat block lui Zarug dupa ce s-a terminat sezonul 17 de la Te cunosc de undeva. Motivul pentru care nu ar fi ramas in relații bune

09:51, 28.05.2024 - Zarug a facut echipa in sezonul 20 cu Eliza Natanticu. Cei doi spun ca au ramas in relații bune și ca s-au ințeles bine și pe parcursul filmarilor, doar ca nu la fel ar fi stat lucrurile și in ceea ce o privește pe Jazzy Jo, cu care a facut echipa in sezonul 17.

Te cunosc de undeva, 11 mai 2024. Bella Santiago și Barbara Isasi s-au transformat in Michael Jackson și au interpretat piesa fenomen „Billie Jean”: „Trebuie sa-mi revin...” / VIDEO

22:40, 11.05.2024 - In ediția din aceasta seara, cea cu numarul 13 a emisiunii Te cunosc de undeva - Sezonul 20, Bella Santiago și Barbara Isasi s-au transformat in Michael Jackson și au interpretat piesa „Billie Jean”. Cum au comentat jurații momentul inedit al celor doua.

Jo și Liviu, moment incredibil marca Looney Tunes pe scena Te cunosc de undeva! „M-a luat panica! Sa vedeți ce-mi iau eu zborul cu tot cu colivia!”

22:05, 12.04.2024 - Sambata aceasta, ȋn cea mai noua gala Te cunosc de undeva!, difuzata ȋncepand cu ora 20.00 la Antena 1 ȋi va provoca pe Jo și Liviu sa se ȋntoarca ȋn copilarie, ȋntr-o perioada cand desenele animate erau principala preocupare. Cei doi au primit de la rule

Emi și Cuza, schimbare radicala la Te cunosc de undeva: “Ne-a lovit rau!”. Sigur nu-i recunoști FOTO

12:45, 28.03.2024 - Cea de-a șaptea gala „Te cunosc de undeva!”, difuzata sambata, 30 martie 2024, de la 20.00, la Antena 1, vine cu o provocare de zile mari pentru Emi și Cuza. Baietii de la Noaptea Tarziu au primit de la ruleta o referinta pe care au catalogat-o imediat drept „imposibila”, și anume musicalul Chicago.…

Te cunosc de undeva! 16 martie 2024. Cine au fost caștigatorii celei de-a cincea ediții a show-lui TV?

06:45, 17.03.2024 - O noua ediție a emisiunii Te cunosc de Undeva și-a desemnat caștigatorii. Deși au reușit sa iși convinga colegii și jurații ca merita sa caștige gala, cei doi concurenți nu au reușit sa iși adjudece și bonusul de 100 de puncte, care la aceasta ediție nu a fost acordat.

Te cunosc de undeva! 9 martie 2024. Alexia Țalavutis și Dima Trofim, moment de cabaret. Ce au spus jurații: ”Show total” / VIDEO

22:30, 09.03.2024 - Alexia Țalavutis și Dima Trofim au facut show in gala de la Te cunosc de undeva din 9 martie 2024. Concurenții au pus in scena musicalul „Cabaret”, iar costumele, mișcarile și muzica, i-a lasat pe toți fara cuvinte. Cum au reacționat jurații.

Eliza si Zarug, provocati de un artist coreean la Te cunosc de undeva! „Imi venea sa plang si in acelasi timp sa imi dau demisia”

15:36, 08.03.2024 - Cea mai noua gala Te cunosc de undeva!, difuzata maine, de la 20:00, la Antena 1, le aduce telespectatorilor o noua serie de transformari spectaculoase si momente artistice de exceptie, dar si multe faze amuzante, ale caror protagonisti sunt cele 8 cupluri de vedete concurente.

Vești proaste pentru fanii jocurilor - PlayStation e in criza, Sony anunța concedieri

02:10, 29.02.2024 - Sony a anunțat ca va concedia 8% din angajații PlayStation la nivel global, adica aproximativ 900 de persoane, noteaza BBC. Pe langa reducerile din SUA și Japonia, gigantul din domeniul jocurilor a precizat ca acest lucru va insemna inchiderea completa a studioului PlayStation din Londra.Intr-o…


Ce parere ai despre aceasta stire?