Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vești proaste pentru șoferii români! Se vor da amenzi de mii de lei pentru acest gest

Publicat:

Vestea proasta a momentului pentru toți șoferii romani! Vor fi sancționați extrem de dur in cazul in care nu vor fi in regula cu aceste documente. Conducatorii auto care vor incalca noile reguli risca sa primeasca amenzi USTURATOARE din partea autoritaților. De REȚINUT! Pana acum, amenda pentru aceasta greșeala era nesemnificativa pentru anumite categorii.

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmarește stiripesurse.ro pe Facebook

stiripesurse.ro × NEWSLETTER ×

Am citit și sunt de acord cu
Politica de confidențialitate

BACK TO TOP DESPRE

Exclusivitați…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vești proaste pentru romanii care nu au asigurare obligatorie pentru locuința! S-au anunțat amenzi

10:41, 19.04.2024 - Romanii care nu și-au asigurat locuințele impotriva dezastrelor naturale se confrunta cu vești proaste, deoarece autoritațile au anunțat amenzi pentru cei care nu respecta obligația de a avea asigurare obligatorie pentru locuința.

Vești proaste pentru romanii care uita sa iși reinnoiasca polița RCA! Primesc amenzi uriașe

21:30, 26.03.2024 - Vești extrem de proaste pentru romanii care uita sa iși reinnoiasca polița RCA! Șoferii primesc amenzi uriașe, astfel ca sunt nevoiți sa scoata mai mulți bani din buzunare. Iata ce presupune noua modificare, dar și ce trebuie sa știe conducatorii auto!

Vești proaste pentru romani. Se introduce o noua taxa

13:55, 21.03.2024 - Vești proaste pentru romani odata cu introducerea unei noi taxe ce va avea un impact semnificativ asupra portofelelor lor. Aceasta masura, care va intra in vigoare, aduce cu sine o serie de consecințe financiare.

Vesti proaste pentru soferii care conduc fara RCA valabil. Autoritatile au gasit cum sa-i depisteze in trafic

08:25, 08.03.2024 - Polițele RCA se vor scumpi cu 40%, avertizeaza COTAR, dupa ce ASF a emis mai multe propuneri de modificare a legii in baza carora se emit polițele RCA. O alta propunere privind polițele RCA vine, de aceasta data, din partea lui Titi Aur, care cere acordarea de asigurari pe baza de CNP, și nu pe […]…

Vești proaste pentru romani! Dispar mai multe meserii in schimbul altora noi, precum discotecar sau aglomeratorist

12:01, 28.02.2024 - Vești proaste pentru o mulțime de romani! Mai multe meserii vor disparea de pe piața muncii și vor fi inlocuite cu altele noi! Printre viitoarele ocupații se numara discotecat, aglomeratorist sau defectolog. iata ce anunț a facut ministrul Muncii!

Vești proaste pentru șoferi! Amenzi mai mari pentru staționarea neregulamentara. Cand pot aprinde luminile de avarie

08:45, 06.02.2024 - Vești proaste pentru șoferi! In anul 2024 sunt amenzi mai mari pentru staționarea neregulamentara. Iata cand pot aprinde conducatorii auto luminile de avarie, dar și cați bani trebuie sa scoata din buzunare daca staționeaza neregulamentar!


Ce parere ai despre aceasta stire?