Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vești proaste pentru români, de la 1 ianuarie: creșteri de prețuri în lanț

Publicat:

Bugetarii vor primi salarii mai mari, vouchere de vacanta si indemnizatii de hrana in 2019, an care va aduce, insa scumpiri la benzina dar si o inghetare a pretului energiei electrice si al gazelor naturale.

Citește și: SURSE - , scos din joc de : incepe RAZBOIUL in interiorul PNL

Pe parcursul anului urmator vor exista modificari in ceea ce priveste taxarea companiilor energetice si a celor din sectorul telecom, iar bancile vor plati o "taxa pe lacomie", potrivit Agerpres.

Tot din 2019, comisionul de administrare pe Pilonul 2 de pensii scade…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vești proaste pentru turiștii romani: Taxele turistice au explodat in 2024. Care este motivul pentru aceasta majorare

05:21, 21.05.2024 - Multe orașe din Europa au inceput sa impuna taxe turistice sau sa le mareasca pe cele existente. Aceste taxe sunt folosite pentru a ajuta la intreținerea infrastructurii turistice și pentru a gestiona impactul turismului masiv asupra comunitaților locale.

Vesti proaste pentru bugetarii obisnuiti sa primeasca vouchere de vacanta. De ce trebuie sa se bucure cat mai mult de ele in 2024

21:11, 18.05.2024 - Voucherele de vacanta au produs discriminari in societate si au generat paguba in bugetul statului. De aceea, e posibil ca anul 2024 sa fie ultimul in care aceste tichete se ofera. Sau, cel putin, voucherele de vacanta ar trebui regandite, incepand cu 2025. Scandal de la beneficiile pentru bugetari…

Vesti proaste pentru bugetarii obisnuiti sa acord vouchere de vacanta. De ce trebuie sa se bucure cat mai mult de ele in 2024

11:26, 18.05.2024 - Voucherele de vacanta au produs discriminari in societate si au generat paguba in bugetul statului. De aceea, e posibil ca anul 2024 sa fie ultimul in care aceste tichete se ofera. Sau, cel putin, voucherele de vacanta ar trebui regandite, incepand cu 2025. Scandal de la beneficiile pentru bugetari…

Vești bune pentru romani! Vor da mai puțini bani pe facturi. Prețurile scazute au fost anunțate de Marcel Ciolacu

13:20, 09.05.2024 - Vești bune pentru mulți romani! Oamenii vor da mai puțini bani pe facturi! Marcel Ciolacu a anunțat prețurile scazute pentru gaze naturale și electricitate. Ultimele declarații facute de acesta.

Vești proaste pentru romani. Se introduce o noua taxa

13:55, 21.03.2024 - Vești proaste pentru romani odata cu introducerea unei noi taxe ce va avea un impact semnificativ asupra portofelelor lor. Aceasta masura, care va intra in vigoare, aduce cu sine o serie de consecințe financiare.

Vești proaste pentru romani! Dispar mai multe meserii in schimbul altora noi, precum discotecar sau aglomeratorist

12:01, 28.02.2024 - Vești proaste pentru o mulțime de romani! Mai multe meserii vor disparea de pe piața muncii și vor fi inlocuite cu altele noi! Printre viitoarele ocupații se numara discotecat, aglomeratorist sau defectolog. iata ce anunț a facut ministrul Muncii!


Ce parere ai despre aceasta stire?