Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Plăcintă englezească de pui cu smântână pentru masa de prânz. Rețeta pe care o poți adapta ușor după propriul gust

Publicat:
Plăcintă englezească de pui cu smântână pentru masa de prânz. Rețeta pe care o poți adapta ușor după propriul gust

Poți opta pentru un aluat fraged, pe baza de unt și faina sau pentru un aluat foietaj. Aluatul foietaj il gasești cu ușurința in orice magazin alimentar.Il poți prepara și in propria bucatarie, atunci cand timpul iți permite. Nu se prepara foarte greu, dar necesita mai multe etape de framantare și impaturire. Partea buna este ca, atunci cand te hotaraști sa il pregateșto in casa, poți prepara o cantitate mai mare pe care sa o pastrezi la congelator. Descopera aici rețeta pentru aluat foietaj preparat in casa.Mai jos, poți urmari rețeta detaliata, pentru a prepara și tu placinta din bucataria englezeasca.Placinta…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol si foto: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Dulceața de cireșe amare. Rețeta deliciului care va cuceri intrega famile. Mod de preparare

16:25, 27.05.2024 - Cireșele amare sunt considerate superalimente, de catre specialiștii in nutriție pentru ca sunt bogate in nutrienți. Au un conținut ridicat de vitaminele B1, B2, B6, vitaminele A, C, E si PP. Mai gasim și minerale si oligoelemente precum fier, potasiu, calciu, fosfor, magneziu, cupru, zinc sau cobalt. In…

Placinta englezeasca de pui cu smantana pentru masa de pranz. Rețeta pe care o poți adapta ușor dupa propriul gust

10:50, 23.05.2024 - Poți opta pentru un aluat fraged, pe baza de unt și faina sau pentru un aluat foietaj. Aluatul foietaj il gasești cu ușurința in orice magazin alimentar.Il poți prepara și in propria bucatarie, atunci cand timpul iți permite. Nu se prepara foarte greu, dar necesita mai multe etape de framantare și impaturire.…

Inghețata de capșuni cu lapte condensat. Deliciul garantat al verii

13:20, 21.05.2024 - Laptele condensat este preparat din lapte proaspat dupa ce s-a eliminat o mare parte din conținutul de apa al acestuia și i s-a adaugat zahar. Acesta ofera compoziției de inghețata gust dulce, dar și consistența. Il poți procura din orice magazin alimentar, insa pentru reușita deplina a inghețatei,…

Gozmele – rețete placinta turceasca. Cum se prepara și cu ce umpluturi

09:05, 07.05.2024 - Gozmele inseamna un aluat de patiserie nedospit, care se intinde intr-o foaie subțire și se adauga umpluturi diverse. Vezi mai jos cum faci cea mai buna rețeta de placinta turceasca, gozmele.Gozmele, un deliciu culinar turcesc, mini placinte umplute cu diferite amestecuri care mai de care mai delicioase.…

Soufra – cum se prepara placinta greceasca cu foi increțite

09:01, 05.05.2024 - Soufra este un desert racoros ce are la baza o umplutura din crema aromata și multe foi de placinta increțite. Iata cum sa faci și tu acasa placinta greceasca cu foi, Soufra.Prajitura cu foi increțite și crema intens aromata poate fi foarte ușor facuta acasa. Ca umplutura, se pot adauga fructe dupa…

Rețete de ”furnici in copac” – cum se prepara

12:00, 21.04.2024 - ”Furnici in copac” este un preparat tradițional chinezesc - Ma Yi Shang Shu - care a devenit foarte apreciat și pe plaiurile mioritice și este indragit de copii și adulți deopotriva. Preparatul poate fi facut dupa rețeta originala sau poate fi adaptat dupa propriile preferințe. Descopera, așadar, idei…

Ghisman. Rețeta de placinta dobrogeana cu iaurt. Desert foarte popular, care se prepara din ingrediente simple

18:30, 02.04.2024 - Se spune ca acest desert se prepara in ritul paparudelor, divinitați invocate pentru a aduce ploaia. La origini, rețeta se prepara cu corasla, primul lapte de vaca, muls imediat dupa fatare. Aceste este un lapte foarte gras, care prin fierbere se coaguleaza in mici bulgarași. Dar cum corasla nu este…

Ghisman. Rețeta de placinta dobrogeana cu iaurt. Desert foarte popular, care se prepara din ingrediente simple

18:00, 02.04.2024 - Se spune ca acest desert se prepara in ritul paparudelor, divinitați invocate pentru a aduce ploaia. La origini, rețeta se prepara cu corasla, primul lapte de vaca, muls imediat dupa fatare. Aceste este un lapte foarte gras, care prin fierbere se coaguleaza in mici bulgarași. Dar cum corasla nu este…


Ce parere ai despre aceasta stire?