Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Veşti proaste pentru români! Chiar dacă veniturile au crescut, cheltuielile sunt mai mari

Publicat:

Si cheltuielile au crescut cu 500 de lei. Practic, jumatate din buget se duce pe facturi si pe mancare, cu 15% fața de media europeana.

De doi ani tot cresc salariile in Romania, iar asta se vede in datele statistice. De anul trecut pana acum au crescut cu 600 de lei si au ajuns la 4.700 de lei pe luna. Par multi bani, insa daca sa ne uitam si la cheltuieli, realizam ca oamenii cat au atata cheltuiesc. Asadar le-au crescut si cheltuielile cu 500 de lei in 2019 fata de 2018, scrie stirileprotv.ro.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Vești proaste pentru mii de bolnavi din Romania. Dispare un medicament vital pentru o afecțiune des intalnita

11:15, 11.04.2024 - Intr-o veste ingrijoratoare pentru sistemul de sanatate din Romania, se contureaza o criza semnificativa in furnizarea unui medicament vital pentru mii de bolnavi. Dispariția acestuia, esențial in tratarea unei afecțiuni des intalnite, a generat alarma.

Vești proaste! Peste 900 de medicamente se vor scumpi. Prețurile vor exploda in farmacii

19:05, 18.03.2024 - O veste tulburatoare lovește sectorul medical din Romania, starnind ingrijorare. Aproape 900 de medicamente ar urma sa devina mai scumpe incepand cu 1 aprilie, conform unei decizii recente a Ministerului Sanatații.

Vești proaste pentru utilizatorii Netflix! Aplicația nu va mai funcționa pe unele dispozitive din Romania, incepand de la 1 aprilie 2024

10:46, 18.03.2024 - Utilizatorii Netflix din Romania au parte de vești proaste! Aplicația nu va mai funcționa, pe anumite dispozitive din țara noastra, incepand cu data de 1 aprilie 2024. Iata ce trebuie sa știi despre aceasta schimbare!

Vești proaste pentru romani! Platesc mai mult pentru alimente! De ce țara noastra are cea mai mare inflație din Europa

21:15, 13.03.2024 - Vești proaste pentru romani! Cetațenii din Romania platesc mai mult pentru alimente! Iata de ce țara noastra are cea mai mare inflație din Europa, dar și ce au transmis specialiștii in domeniu!

Ultima ora! Vești proaste pentru Catalin Cherecheș: Extradarea din Germania in Romania e tot mai aproape

16:55, 13.03.2024 - Ultima ora! Vești proaste pentru Catalin Cherecheș: Extradarea din Germania in Romania e tot mai aproapePrimul Senat penal al Tribunalului Regional Superior din Munchen a transmis miercuri, pentru MEDIAFAX, ca extradarea lui Catalin Cherecheș in vederea executarii pedepsei este admisibila și a dispus…

Vesti proaste pentru acesti pensionari din Romania: obligati sa dea banii inapoi. Vezi daca masura ti se aplica si tie!

09:10, 07.03.2024 - O parte a pensionarilor din Romania pot da inapoi banii de pe cardurile de alimente ori pensiile sociale daca nu indeplinesc anumite condiții. Autoritațile au luat in vedere noi reglementari de care varstnicii in cauza trebuie sa țina cont. Exista totusi o „salvare” prin care scapi sa dai banii inapoi.…

Alerta! Va crește, pe repede inainte, numarul de flotanți pentru voturi

09:00, 15.02.2024 - Cele patru randuri de alegeri din acest an au dat startul și campaniei de atragere de flotanți, dar ca aceasta manevra electorala sa fie mai eficienta s-a pregatit deja o metoda rapida de creștere a numarului de flotanți. In preajma alegerilor, numarul vizelor de flotant creste intr-un ritm alert și…


Ce parere ai despre aceasta stire?