Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Veşti de pe front: „Transfiguraţi, vitejii noştri trăgeau şi cîntau sub ploaia de proiectile duşmane“

Publicat:

Adevarul“ va ofera, pe 22 mai si pe 29 mai, cate o reproducere integrala a ziarelor-document „Adeverul“ din 8, respectiv 9 septembrie 1916, cand Romania abia intrase in razboiul intregirii nationale. Pretul unui ziar este de 3,49 lei.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vești rele de la ANM! Vremea se strica in Romania, fenomenele meteo care lovesc țara noastra

11:30, 23.05.2024 - Specialiștii din cadrul Administrației Naționale de Meteorologie vin cu noi vești rele. Vremea se strica in Romania, in urmatoarele ore. Ce zone sunt vizate de atenționarea ANM. ANM a emis o noua atenționare meteorologica de vreme rea Vremea capricioasa continua sa loveasca mai multe zone din țara.…

Cat mai costa carburanții?

00:10, 10.05.2024 - Petrom, liderul pieței de distribuție a carburanților din Romania, a redus prețul benzinei vandute prin stațiile proprii, menținand insa prețul motorinei. De exemplu, pe 8 mai 2024, stația Petrom de pe Șoseaua Virtuții din București afișa un preț al benzinei standard de 7,34 lei/litrul, in timp ce prețul…

Cat costa kilogramul de cireșe de mai in piețele din Romania! Prețul este mai mic daca sunt cumparate direct de la producatori: ”Gustul este divin!”

10:16, 08.05.2024 - In ultimii ani, de fiecare data cand au aparut pe piața, cireșele au costat o mica avere. Cați bani trebuie sa scoata romanii din buzunar daca vor sa cumpere un kilogram de cireșe de mai. Prețul este mai mic daca sunt cumparate direct de la producatori.

Cine ascunde adevarul despre Revoluție. Generalul Dan Voinea: „Parchetul a fost cel mai implicat. Procurorii care țin dosarul 20 de ani sa faca pușcarie“

13:20, 12.04.2024 - In ciuda a 28 de decizii ale CEDO și a unei rezoluții a Parlamentului UE, Romania a eșuat sa faca dreptate in Dosarul Revoluției. Fostul general Dan Voinea, care a instrumentat inițial dosarul, explica eșecul și vine cu o soluție - introducerea infracțiunii de abuz de putere.

Dinozaurii animatronici și Monștrii Marini gigant, Food Truck Festival, International Tattoo Convention

18:20, 11.04.2024 - Propunerile Iulius Town pentru un weekend reușit: Dinozaurii animatronici și Monștrii Marini gigant, Food Truck Festival, International Tattoo Convention   Timișoara, 11 aprilie 2024: Un final de saptamana efervescent, cu evenimente pentru toata familia te așteapta in Iulius Town. Dinozaurii animatronici…

Vești proaste! Pensiile ar putea intarzia

20:15, 20.03.2024 - O stare de neliniște se instaleaza in randul pensionarilor și beneficiarilor de ajutoare sociale din Romania, pe fondul unei posibile intarzieri in distribuirea pensiilor. Motivul? Compania se confrunta cu amenințarea declanșarii unei greve generale.

Nicki Minaj, pentru prima oara in Romania. Bilete au fost deja puse in vanzare. Prețul unui tichet la SAGA 2024

13:45, 18.03.2024 - Vești bune pentru fani lui Nicki Minaj din Romania! Celebra cantareața vine pentru prima oara in țara noastra, intr-un concert la București. Bilete au fost deja puse in vanzare. Iata care este prețul unui tichet la SAGA 2024!

Vești noi in randul șoferilor din Romania! Vor fi testati pentru consumul de droguri si alcool in ambulanta

19:15, 13.03.2024 - Vești noi in randul șoferilor din țara noastra! Conducatorii auto implicati in accidente vor fi testati pentru consumul de droguri si alcool direct in ambulanta. Acesta este noul ordin al Ministerului Sanatatii și schimba total regulile examenului toxicologic. Iata ce presupune aceasta schimbare!


Ce parere ai despre aceasta stire?