Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vești bune pentru români! Zboruri suplimentare pe ruta Timişoara - Bucureşti introduse de două companii aeriene

Publicat:

Doua companii aeriene vor introduce, incepand din octombrie zboruri suplimentare București-Timișoara. Mai exact, este vorba de compania aeriana Ryanair care va introduce, incepand din octombrie, patru zboruri suplimentare, iar compania aeriana Tarom va avea doua. Modificarea va veni odata cu intrarea in vigoare a orarului de iarna, respectiv 28 octombrie.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Principalele companii aeriene din Dubai si-au reluat programul complet de zboruri dupa ploile abundente care au lovit regiunea

20:40, 20.04.2024 - Principalele companii aeriene din Dubai si-au reluat programul complet de zboruri dupa ce ploi abundente au lovit Emiratele Arabe Unite si tarile invecinate, provocand haos pe aeroportul din Dubai, relateaza BBC preluat de Rador Radio Romania.

Vești bune pentru romani! O companie aeriana a introdus zboruri pe doua rute noi. Unde se va putea calatori

22:00, 11.04.2024 - Vești bune pentru romani! O companie aeriana a introdus zboruri pe doua rute noi de pe un aeroport din țara. Aceasta schimbare va putea ușura calatoriile romanilor, intr-o perioada in care acestea sunt din ce in ce mai dese! Iata unde se va putea zbura!

Vești bune pentru romani! Zborurile catre una dintre cele mai dorite destinații de vacanța, reluate de Ryanair

22:50, 04.04.2024 - Vești bune pentru romani! Incepand cu luna iunie a acestui an, reprezentanții companiei aeriene Ryanair a anunțat ca va relua zborurile catre una dintre cele mai dorite destinații de vacanța.

Direct la poarta de imbarcare, spre Europa. Primii romani au intrat in Schengen cu o cursa aeriana spre Munchen/Foto

12:25, 31.03.2024 - Primi pasageri ai unei curse aeriene spre spațiul liber de circulație europeana, care au beneficiat de avantajele Schengen la Timișoara, au fost pasagerii cursei aeriene de Munchen. Cursa Lufthansa care a plecat de la Timișoara la ora 6.15 a fost prima in care pasagerii europeni, care au trecut prin…

Wizz Air introduce noi zboruri catre o destinație de vacanța. Prețurile sunt de 199 de lei

21:55, 25.03.2024 - Compania aeriana Wizz Air a facut un anunț important pentru turiști. In urmatoarea perioada urmeaza sa fie introduse mai multe rute catre marile orașe din Europa, iar prețurile vor fi reduse, astfel canumeroase persoane se pot bucura de oferte.

TAROM s-ar putea diviza. Compania aeriana cauta soluții pentru ieșirea din criza financiara

17:05, 23.03.2024 - TAROM s-ar putea diviza. Compania aeriana cauta soluții pentru ieșirea din criza financiara TAROM s-ar putea diviza: Conducerea companiei cauta modalitați de a ieși din criza financiara in care se afla. Acționarii iau in calcul divizarea companiei, ca sa transforme partea de reparații și intreținere…

Prețurile biletelor de avion vor crește in aceasta vara! Avertismentul celei mai mari companii aeriene din Europa

09:25, 26.02.2024 - Cei care calatoresc cu avionul se vor confrunta in aceasta vara cu preturi mai ridicate ale biletelor, din cauza capacitatii limitate a industriei, a avertizat Michael O'Leary, directorul general al Ryanair, cea mai mare companie aeriana din Europa in functie de numarul de pasageri, transmite DPA, conform…

Tarom opereaza zboruri zilnice catre SUA, cu escala și in colaborare cu alte companii

12:20, 07.02.2024 - TAROM opereaza zboruri zilnice catre Statele Unite ale Americii (SUA), incepand cu 1 februarie 2024, pretul biletelor pornind de la 608 euro pentru o calatorie dus-intors, cu bagaje si taxe incluse.


Ce parere ai despre aceasta stire?