Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vestea PROASTĂ pe care a primit-o Ianis Hagi, de la UEFA, după cele două goluri din Europa League

Publicat:

Fotbalistul echipei Wolverhampton, , a fost ales jucatorul saptamanii in , in urma voturilor primite pe site-ul UEFA.

Jota a inscris trei goluri, joi seara, in meciul de pe teren propriu cu , scor 4-0, din 16-imile , informeaza news.ro.

Citește și: , despre referendumul privind taxa Oxigen:Nu exista o soluție perfecta

Printre nominalizati a fost si , care a marcat doua goluri pentru in partida cu Braga, scor 3-2.

Au mai fost nominalizati Kamada (, trei…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Liga Europa: Olympique Marseille – Benfica Lisabona 4-2 la la lovituri de departajare, dupa 1-0 in timpul regulamentar

01:50, 19.04.2024 - Echipa franceza Olympique Marseille s-a calificat joi seara in semifinalele Ligii Europa dupa ce a dispus la lovituri de departajare de formatia portugheza Benfica Lisabona, pe teren propriu, scor 4-2. Dupa 120 de minute de joc scorul a fost 1-0 pentru Marseille, scrie news.ro.

Europa League: Milan vs Roma - Avantaj moral pentru “diavoli”

08:25, 11.04.2024 - Milan - Roma, meci contand pentru prima mansa a sferturilor de finala din Liga Europa, este programat, joi, 11 aprilie, de la ora 22:00, pe San Siro, si va fi transmis in direct de platforma de streaming VOYO.

Europa League: Liverpool vs Atalanta - “Cormoranii”, mari favoriti

08:21, 11.04.2024 - Liverpool - Atalanta, meci contand pentru prima mansa a sferturilor de finala din Liga Europa, este programat, joi, 11 aprilie, de la ora 22:00, pe Anfield, si va fi transmis in direct de Pro Arena si de platforma de streaming VOYO.

Presa din Turcia anunța la unison: Ianis Hagi a semnat cu Galatasay

16:05, 31.03.2024 - Mai multe publicații de sport din Turcia anunța faptul ca internaționalul roman Ianis Hagi a semnat cu cei de la Galatasaray. Astfel, fiul va calca pe urmele tatalui, Gheorghe Hagi fiind unul dintre cei mai mari jucatori din istoria celor de la Galatasaray. In prezent, Ianis Hagi este sub contract…

Presa turca anunța: Ianis Hagi, la Galatasaray!

15:55, 31.03.2024 - Ianis Hagi (25 de ani) va pleca in vara de la Deportivo Alaves, club la care a fost imprumutat un an de Glasgow Rangers și unde a inscris doar doua goluri. Citește și: Mijlocașul ofensiv a anunțat ca se va intoarce la gruparea scoțiana, cu care mai are contract un an. Anumite ziare din Turcia susțin,…

Europa League: Slavia Praga vs Milan - Nu este loc de surprize

10:26, 14.03.2024 - Slavia Praga - Milan, meci contand pentru mansa a doua a optimilor de finala din Liga Europa, este programat, joi, 14 martie, de la ora 19:45, pe Eden Arena, si va fi transmis in direct de Pro Arena.

Omagiu adus lui Artur Jorge in Liga Europa

19:36, 22.02.2024 - Federatia Portugheza de Fotbal (FPF) a anuntat, intr-un comunicat, ca un omagiu ii va fi adus lui Artur Jorge in aceasta seara, la meciuri din Liga Europa, potrivit news.ro. FPF, Sporting, Benfica si Braga au cerut permisiunea UEFA pentru a-i aduce un omagiu antrenorului portughez care a decedat…

Europa League: Rennes vs Milan - Misiune imposibila pentru bretoni

08:26, 22.02.2024 - Rennes - Milan, meci contand pentru mansa a doua a 16-imilor de finala din Liga Europa, este programat, joi, 22 februarie, de la ora 19:45, pe Roazhon Park, si va fi transmis in direct de Pro Arena.


Ce parere ai despre aceasta stire?