Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Veniturilor Coca-Cola HBC au crescut cu 5% în trimestrul al treilea

Publicat:

Coca-Cola HBC, al doilea producator de bauturi Coca Cola din afara SUA, a raportat joi o crestere a veniturilor din vanzari in trimestrul al treilea, gratie cresterii volumelor pe pietele in curs de dezvoltare si emergente precum si verii secetoase din , informeaza Reuters.

Citeste articolul mai departe pe capital.ro…  

Sursa articol: capital.ro


Stiri pe aceeasi tema

Teorie-șoc lansata de spionajul Rusiei dupa tentativa de asasinare a prim-ministrului Slovaciei

23:25, 22.05.2024 - Serviciul de informatii externe al Rusiei (SVR) a transmis miercuri ca "elitele globaliste totalitar-liberale" s-ar afla in spatele tentativei esuate de asasinare a premierului slovac Robert Fico, a relatat agentia de presa de stat RIA Novosti, citata de Reuters, conform Agerpres.

UBS, venituri nete de 1,8 miliarde dolari, in trimestrul unu 2024

18:26, 07.05.2024 - Banca UBS Group A.G., din Elveția, a anunțat un venit net de 1,8 miliarde dolari, in trimestrul unu 2024, rezultat care a depașit așteptarile investitorilor, dupa procesul de preluare a Credit Suiss, in 2023, intr-o tranzacție de 3,23 miliarde dolari. Potrivit canalului de YouToube al Reuters, UBS va…

Ucrainienii sarbatoresc Invierea Domnului sub focuri de arma: Al treilea Paste in vreme de razboi

18:31, 05.05.2024 - Ucrainienii din estul devastat de razboi s-au adunat duminica la biserica pentru a marca al treilea Paste sub focuri de arma, in timp ce trupele rusesti sunt tot mai aproape de a ameninta unele dintre orasele cheie ale regiunii, relateaza Reuters, potrivit news.ro.

Economia Ucrainei a crescut in 2023. Cu cat

14:45, 29.03.2024 - Economia Ucrainei a crescut! Mai exact, economia ucraineana a crescut cu 5,3% anul trecut, pe masura ce Kievul a redobandit controlul asupra coridorului de export din Marea Neagra și a strans o recolta agricola consistenta, in pofida continuarii atacurilor rusești cu rachete și drone, transmite Bloomberg…

Putin, avertisment pentru Occident: „Este clar pentru toata lumea ca acest lucru va fi la un pas de un al treilea razboi mondial”

09:56, 18.03.2024 - Președintele rus Vladimir Putin a avertizat luni Occidentul ca un conflict direct intre Rusia și alianța militara NATO, condusa de SUA, ar insemna ca planeta este la un pas de al treilea razboi mondial, dar a spus ca aproape nimeni nu iși dorește un astfel de scenariu, scrie Reuters.Razboiul din Ucraina…

Catastrofa umanitara in Gaza: Peste 13.000 de copii au fost uciși de la inceputul razboiului Israel-Hamas

08:31, 18.03.2024 - UNICEF estimeaza ca peste 13.000 de copii au fost ucisi in razboiul din Fasia Gaza, iar multi altii sufera de malnutritie si „nu mai au nici macar energia de a plange”, relateaza Reuters.

Putin avertizeaza Occidentul ca un conflict Rusia-NATO ar fi doar la un pas de al treilea razboi mondial

07:40, 18.03.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a avertizat luni Occidentul ca un conflict direct intre Rusia si alianta militara NATO condusa de SUA ar insemna ca planeta se afla la un pas de cel de-al treilea razboi mondial, dar a declarat ca mai nimeni nu isi doreste un astfel de scenariu, relateaza Reuters.

Japonia evita recesiunea, dupa ce PIB-ul a crescut surprinzator in al patrulea trimestru

10:35, 11.03.2024 - Datele finale publicate luni arata ca economia Japoniei a reușit sa evite recesiunea, cu toate ca revizuirea in creștere din trimestrul patru a fost mai mica decat estimarile analiștilor. Aceasta situație a sporit temerile privind incetinirea redresarii, conform informațiilor furnizate de DPA și Reuters.…


Ce parere ai despre aceasta stire?