Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vei avea un NOD în GÂT. Vezi cum arată mâncarea FAST-FOOD la MICROSCOP şi află ce conţine de fapt FOTO

Publicat:

Cu toate ca atunci cand sunt privite cu ochiul liber aripioarele de pui par sa fie facute doar din carne, lentila microscopului a aratat crudul adevar, oferindu-le consumatorilor adevarata reteta, potrivit .

D. deShazo un profesor de medicina pediatrica al Universitatii din Mississippi spune ca a fost socat atunci cand a pus un "chicken nugget" la microscop. Astfel, el a cumparat mai multe produse fast-food de la doua restaurante cunoscute, examinandu-le apoi in laborator.

Conform descoperirilor facute la primul restaurant, doar 50% din continutul aripioarelor…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

S-a stins din viața Victor Ghicavii, fondatorul școlii de farmacologie: „Un profesor de onoare care s-a dedicat in totalitate medicinei”

19:35, 05.06.2024 - Doctorul habilitat in științe medicale, Victor Ghicavii, fost șef al Catedrei de farmacologie și farmacologie clinica, fondator al școlii științifice de farmacologie naționala, s-a stins din viața pe data de 4 iunie. Anunțul trist a fost facut de catre angajații Universitații de Stat de Medicina si…

Fostul fotbalist Nicklas Bendtner vorbeste despre greselile facute in cariera: Mi-am cheltuit toti banii

22:31, 03.06.2024 - Danezul Nicklas Bendtner si-a schimbat viata de cand s-a retras din fotbal, in 2021. Chinuit de accidentari si probleme juridice, fostul atacant de la Arsenal si Juventus a afirmat, pentru Daily Mail, ca pasiunea sa pentru vin l-a costat scump."Mi-am cheltuit toti banii.

„Nu se face cancer de la carne!” Mitul care a bagat in sperieți romanii, desființat de Mihaela Bilic

23:55, 09.05.2024 - In cadrul unui podcast recent, Mihaela Bilic a rabufnit: satula sa auda aceste pareri și sa vada cum carena de porc, in special, a fost inlaturata din meniurilor multor restaurante, celebra nutriționista a vorbit fara perdea despre acest subiect considerat controversat de multe persoane.„Eu sunt pro…

George Trif (USR), despre lucrarile de modernizare de pe Kogalniceanu, Universitații și strazile adiacente: „Ar fi trebuit sa fie facute inca de acum 10 ani”

15:15, 24.04.2024 - Lucrarile de modernizare din centrul municipiului Cluj-Napoca de pe Kogalniceanu, Universitații și strazile adiacente ar fi trebuit sa fie realizate cu mult timp inainte, dar au fost amanate, a explicat George Trif (USR), candidat al Aliantei Dreapta Unita pentru Consiliul Local din Cluj-Napoca, pentru…

Șaorma de post delicioasa. Nici nu vei observa ca nu conține carne. Ce ingrediente poți folosi

17:25, 15.04.2024 - Șaorma este unul dintre preparatele preferate ale romanilor. Aceștia il savureaza indiferent de ocazie. Deși suntem in postul Paștelui, vedeta mancarurilor fast-food din Romania poate ramane pe masa.

Paine cu gust si proprietati de carne, ultima inventie brevetata la Galați

05:05, 13.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii "Dunarea de Jos" din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne, proiect la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor, noteaza Agerpres.…

Profesorii de la Universitatea „Dunarea de Jos” din Galati au inventat painea cu gust de carne. „Friptura nu se vede, dar se simte”

15:30, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii „Dunarea de Jos” din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne. Proiectul a fost pus in practica de mai multe cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor.

Galati: Paine cu gust si proprietati de carne – inventie brevetata la Universitatea ‘Dunarea de Jos’

15:01, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii ‘Dunarea de Jos’ din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne, proiect la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor. Potrivit informatiilor…


Ce parere ai despre aceasta stire?