Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Valer Blidar: “Putem concura pe oricare piata din lume”

Publicat:

Putem concura pe oricare piata din lume   Interviu cu , patronul grupului de firme   Se stie ca organizeaza o licitatie pentru achizitia de tramvaie.

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

INTERVIU Carmen Tanase, actrița: „Dupa ’90 eram fericiți ca putem striga «Jos Iliescu! » și nu ne ia poliția“ FOTO

22:05, 08.06.2024 - Gustul libertații dupa caderea regimului comunist a fost unul atat de profund, incat s-a resimțit dincolo de piețele publice și a intrat pana in salile de teatru, unde a descatușat arta scoțand-o din ghearele cenzurii

Surprize la piața de flori „altfel”. Andi Daiszler, inițiatorul evenimentului: „Aratam ca prin gesturi simple și colaborare, putem infrumuseța și reinvia orice spațiu urban”

11:35, 07.06.2024 - Strada Potaissa din Cluj-Napoca se umple din nou de culoare și miresme intre 21 și 24 iunie 2024. Primul street delivery din țara costumat intr-o piața de flori atipica revine cu aceeași atmosfera fermecatoare, dar și cu momente speciale care marcheaza ediția cu numarul 8.

Ministrul Energiei, Victor Parlicov: Sunt șanse mari sa devenim parte din piața energetica europeana inca inainte de a deveni membri ai UE

07:31, 15.05.2024 - Interviu acordat Agenției Informaționale de Stat MOLDPRES de catre ministrul Energiei, Victor Parlicov MOLDPRES: Domnule ministru, Victor Parlicov, Republica Moldova a trecut in ultimii doi ani, de la declanșarea razboiului in Ucraina, prin transformari radicale in domeniul energetic.

Noutate pe piața muncii: orice roman poate angaja legal personal pentru activitațile casnice. Cum putem angaja menajere

06:06, 25.04.2024 - Persoanele fizice vor putea angaja și plati legal personal care desfașoara activitați ocazionale in gospodarie, precum menajerele sau gradinarii. Experții consultați de „Adevarul“ susțin insa ca demersul este sortit eșecului.

Se poate construi și altfel in haosul imobiliar din Constanța? Cum este vazut orașul de un dezvoltator la primul proiect aici: ”Constanța e o provocare” / Interviu cu Raluca Munteanu, director de dezvoltare IULIUS (P)

13:00, 18.04.2024 - Se poate construi și altfel in haosul imobiliar care s-a raspandit in Constanța in ultimele doua decenii? Putem construi dar, in același timp, sa fim prietenoși cu mediul, sa ne adapostim la umbra arborilor și sa ne bucuram de verdeața din jur? Apoi, intr-un oraș universitar cu transport maritim, fluvial…

China da umilințe pe linie! Dupa ce planurile Tesla au fost dejucate, Volkswagen recunoaște ca nu poate concura pe piața electricelor

02:05, 07.04.2024 - Volkswagen vrea sa evite stabilirea unor obiective ”utopice” pentru cota sa de piata in China, a declarat vineri CEO-ul sau pentru ziarul german FAZ, adaugand ca orice peste 10% este ”foarte respectabil”, avand in vedere concurenta intensa, transmite Reuters.

Banc: ”Interviu la teatru cu un actor” Gluma iți va aduce zambetul pe buze

09:35, 06.04.2024 - Este weekend și avem timp liber pentru ceea ce ne dorim. Putem face activitațile preferate sau petrecem timp cu familia. Indiferent de ce alegi, un lucru nu trebuie sa lipseasca deloc și anume glumele haioase. Ele te vor face sa razi și iți vor oferi o stare de bine toata ziua.

Chinezii intra puternic pe piața din Europa: Mașinile electrice care vor concura Dacia Spring

12:00, 24.03.2024 - Chinezii intra puternic pe piața din Europa: Mașinile electrice care vor concura Dacia SpringCompania chineza Leapmotor va construi vehicule electrice cu preturi accesibile la uzina Tychy din Polonia a partenerului Stellantis, urmand sa concureze inclusiv Dacia Spring, au declarat vineri doua surse…


Ce parere ai despre aceasta stire?