Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Valentin, fost concurent la MPFM, apel disperat pe Facebook: "Îmi pare nespus de rău..."

Publicat:

Valentin, fost concurent in sezonul 6 al emisiunii "Mireasa pentru fiul meu", a facut un apel disperat pe pagina sa de Facebook. Tanarul a avut parte de o mare dezamagire si a vrut sa isi verse amarul.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa. Direct din culise. Mama Elenei nu a ramas indiferenta, dupa ce fiica ei a fost pusa la zid de viitoarea soacra și doamna Floarea! Ce a avut sa ii transmita concurentei

15:20, 04.06.2024 - Ultimele zile au fost mai complicate pentru Elena, asta dupa ce au aparut ceva probleme intre ea și Valentin. Și de parca situația nu ar fi fost deja dificila, ieri, mama lui Valentin a intrat in direct la Mireasa - Capriciile iubirii, spunand ca a observat o schimbare a tinerei fața de fiul ei. Nici…

Mireasa - Capriciile iubirii. Elena a izbucnit in plans, dupa intervenția din direct a mamei lui Valentin. Reacția neașteptata a doamnei Floarea: „E in lacrimi degeaba”

21:55, 03.06.2024 - Ediția din aceasta seara de la Mireasa - Capriciile iubirii a adus momente tensionate in cuplul format din Valentin și Elena. Mama concurentului a intrat in direct, dand de ințeles ca nu mai are la fel ca inainte cuvinte de lauda la adresa iubitei fiului ei.

Cuplul de la Mireasa despre care se crede ca s-a desparțit. Foștii concurenți au un copil impreuna, iar fanii s-au ingrijorat

15:01, 28.05.2024 - Pe grupurile Mireasa se zvonește ca Alexandra și Ionuț de la Mireasa sezonul 1 s-ar fi desparțit. Faptul ca cei doi nu mai sunt prieteni pe Facebook și nu mai au pozele de cuplu i-a facut pe fanii emisiunii sa se gandeasca la separare.

Mireasa, sezon 5. Alina și Valentin și-au botezat fiul. Ce rochie impecabila a purtat fosta concurenta a show-ului matrimonial

14:50, 27.05.2024 - Alina și Valentin, foștii concurenți din sezonul 5 Mireasa, și-au botezat fiul. Cei doi au ales sa faca o petrecere discreta la care au participat familia și cei mai buni prieteni ai cuplului. Printre aceștia s-au numarat și Perneș cu Sabrina.

Mireasa – Capriciile Iubirii. Valentin și Elena au implinit o luna de relație. Cum au sarbatorit cei doi indragostiți / VIDEO

21:00, 22.05.2024 - Ediția din aceasta seara, de pe data de 22 mai 2024, din casa Mireasa - Capriciile Iubirii a fost una relaxanta și plina de emoții pentru concurenții din emisiune. Valentin și Elena au implinit o luna de relație. Iata cum au sarbatorit cei doi indragostiți!

Mireasa, sezonul 9. Valentin i-a povestit Elenei despre o fosta relație. Ce detalii a scos la iveala tanarul

13:30, 05.05.2024 - Valentin a facut confesiuni neașteptate in fața Elenei despre viața amoroasa din trecut. Concurentul din sezonul 9 Mireasa a oferit detalii neștiute despre o fosta relație, iar tanara l-a ascultat cu mare atenție.

Mireasa, sezon 9. Valentin a spus ca i-ar placea sa o cunoasca mai bine pe Luiza din sezonul 8. Ce a spus Iuliana despre Sergiu

12:50, 16.04.2024 - Vizita Luizei in casa Mireasa a starnit curioitațile și reacțiile concurenților din sezonul 9 Mireasa. Valentin a afirmat la Capricii ca i-ar placea ca fata sa vina in competiție pentru a o cunoaște mai bine.

Mireasa sezon 9, 3 aprilie 2024. Elena, dezvaluiri dureroase despre trecut. Cum a reacționat Valentin

15:20, 03.04.2024 - In emisia live de Mireasa de pe 3 aprilie 2024 Simona Gherghe i-a invitat pe Elena și pe Valentin sa meraga alaturi de ea intr-un loc retras, departe de ochii celorlalți concurenți. Motivul a fost difuzarea unui material sensibil cu fata.


Ce parere ai despre aceasta stire?