Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Valentin de la "Mireasă pentru fiul meu" PĂRĂSEŞTE competiţia?! Reacţia Andradei spune TOT despre relaţia lor

Publicat:

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2017. Unul dintre cele mai iubite cupluri de la "Mireasa pentru fiul meu" sunt in prag de despartire! Dupa o cearta serioasa, in care Valentin i-a reprosat Andradei ca-l trateaza ca pe un copil, concurentul de la reality-show-ul matrimonial a spus ca paraseste casa dragostei.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa sezonul 9, 10 iunie 2024. Elena, reacție dura dupa ce a vazut-o pe Antonia ca interacționeaza cu Valentin. Ce a urmat

17:50, 10.06.2024 - Dupa ce i-a fost blocata comunicarea cu Cristian, Antonia a interacționat cu Valentin de mai multe ori, iar acest lucru a enervat-o la culme pe Elena, care nu și-a mai putut stapani reacțiile. Cele doua concurente și-au adresat replici dure.

Mireasa - Capriciile Iubirii. Maria și Ștefan, discuții importante despre relația lor. Ce și-au marturisit concurenții: „La inceput nu e incredere”

00:26, 07.06.2024 - Maria și Ștefan formeaza un cuplu indragit in casa Mireasa și sunt pregatiți pentru o viața in doi. Concurenții și-au povestit numeroase detalii despre trecutul lor pentru a se cunoaște cat mai bine, menționand și cum a inceput relația dintre ei, cand ambii erau sceptici.

Mireasa - Capriciile iubirii. Elena și Valentin, noi reproșuri! Momente tensionate in relație: „Ești foarte rece” / VIDEO

23:56, 04.06.2024 - Lucrurile nu se liniștesc intre Valentin și Elena. Cei doi au facut noi reproșuri. Au fost din nou momente tensionate in relație. Ce au spus cei doi concurenți in cadrul ediției de astazi a emisiunii Mireasa - Capriciile Iubirii.

Mireasa sezon 9, 17 mai 2024. Cristian i-a acuzat pe Albert și Valentin ca au vorbit prin semne despre el

14:55, 17.05.2024 - Cristian a susținut ca Albert și Valentin ar fi vorbit prin semne despre el. Iubitul Antoniei le-a cerut socoteala celor doi baieți. Imaginile cu discuția inițiata de Cristian au fost difuzate in gala de pe 17 mai 2024 de Mireasa.

Mireasa sezon 9, 13 mai 2024. Elena, deranjata de interacțiunile dintre Valentin și Antonia: „E geloasa pe fosta”

16:46, 13.05.2024 - Elena i-a spus iubitului ei ca se simte deranjata cand Valentin interacționeaza cu Antonia. In emisia live de Mireasa de pe 13 mai 2024 au fost difuzate imagini cu interacțiunea dintre foștii iubiți.

Eliminare șoc la Survivor All Stars 2024. Cine parasește competiția cu doar cateva saptamani inainte de marea finala

16:16, 24.04.2024 - Urmeaza o eliminare neașteptata la Survivor All Stars 2024. Cu doar cateva saptamani inainte de finala parasește competiția unul dintre cei mai puternici concurenți ai acestui sezon, pe care mulți il vedeau intorcandu-se in Romania cu marele premiu al concursului din Republica Dominicana. O saptamana…

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia, acuzata ca i-a jefuit casa fostului iubit. Concurenta, adevarul despre relația care s-a terminat in urma cu șase ani: „A intrat peste mine”

20:50, 11.04.2024 - Antonia a fost acuzata de fani ca i-a jefuit casa fostului iubit. Cei doi s-au desparțit in urma cu șase ani, dupa multe episoade in care, potrivit spuselor ei, s-ar fi certat destul de rau și ar fi fost inchisa in casa de catre partenerul ei.

Reacția Anamariei Prodan dupa ce s-a zis ca Gigi Becali va fi naș la nunta ei cu Ronald Gavril: „Eu nu m-am impacat cu el ca sa am avantaje de pe urma lui”

16:56, 09.04.2024 - Anamaria Prodan s-a impacat cu Gigi Becali dupa ce timp de trei ani au fost in scandal. Totodata, impresara a facut și declarații despre relația cu omul de afaceri, dupa ce s-a zis ca el va fi naș la nunta ei cu Ronald Gavril. Timp de trei ani de zile, Anamaria Prodan și Gigi Becali s-au atacat reciproc…


Ce parere ai despre aceasta stire?