Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Va trebui să punem frâie inteligenței artificiale. Noua formă de stăpânire a tehnologiei

Publicat:
Va trebui să punem frâie inteligenței artificiale. Noua formă de stăpânire a tehnologiei

In ultimii doi ani s-au inregistrat progrese uimitoare in domeniul inteligenței artificiale. Urmatorii cațiva ani promit mult mai mult, urmand sa apara modele mai mari și mai eficiente, capabile de o creativitate reala și de o planificare complicata. Potențialele aspecte pozitive sunt la fel de  uimitoare, inclusiv o productivitate sporita a afacerilor, asistența medicala mai […] The post Va trebui sa punem fraie inteligenței artificiale. Noua forma de stapanire a tehnologiei first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol si foto: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

George Trif (USR): „Vreau ca in urmatorii ani sa punem capat proiectelor din Cluj cu santiere abandonate care se prelungesc”

12:55, 24.04.2024 - George Trif (USR), candidat al Aliantei Dreapta Unita pentru Consiliul Local din Cluj-Napoca, a vorbit pentru monitorulcj.ro despre cum noul sau mandat ar putea sa imbunatateasca viata clujenilor.

Ce lucruri nu se depoziteaza niciodata in baie. Nu ar trebui sa faci aceste greșeli costisitoare sub nicio forma

15:01, 12.04.2024 - In general, romanii obișnuiesc sa depoziteze o mare parte dintre lucrurile din casa in baie, iar specialiștii atrag atenția in acest sens. Iata de ce nu ar trebui sa lași aceste produse in toaleta!

Israelul, acuzat de folosirea inteligentei artificiale in atacurile sale asupra Fasiei Gaza

01:35, 06.04.2024 - Doua institutii de presa israeliene acuza autoritațile israeliane ca foloseste inteligenta artificiala (IA) pentru a identificarea și lovirea unor tinte din Fasia Gaza, cauzand un numar considerabil de victime civile, acuzatiile au provocat o reactie puternica din ONU

Billie Eilish, Nicki Minaj, Stevie Wonder, REM si alti muzicieni cer protectie impotriva inteligentei artificiale

15:26, 03.04.2024 - Un grup de peste 200 de muzicieni de renume au semnat o scrisoare deschisa prin care solicita protectie impotriva utilizarii inteligentei artificiale care imita vocile artistilor umani. Printre semnatari se numara Billie Eilish, J Balvin si Nicki Minaj, dar si legendele Stevie Wonder si REM. Mostenitorii…

Inundatiile, prezise cu cateva zile in avans cu ajutorul inteligentei artificiale

07:56, 21.03.2024 - Istoric, inundatiile sunt unele dintre evenimentele naturale dificil de intuit, in special in cazul majoritatii raurilor, care nu au indicatoare de debit. Cu ajutorul invatarii automate, instruite cu date relevante, inclusiv evenimente istorice, masuratori ale nivelului raurilor,  altitudinii si terenului,…

Ce se intampla atunci cand incredințam sarcini plictisitoare, dar importante, inteligenței artificiale

17:10, 28.02.2024 - Deși inteligența artificiala reprezinta un progres in domeniul tehnologiei, aceasta vine la pachet și cu un preț de platit pe care il suporta chiar angajații. Inteligența artificiala poate face viața mai ușoara atat companiilor, cat și angajaților, insa poate avea și efecte negative.

Faceți cunoștința cu Tong Tong: Primul copil cu Inteligența Artificiala

18:56, 09.02.2024 - Tong Tong, o inteligența artificiala cu forma umana, a fost creat de oamenii de știința chinezi de la Institutul de Inteligența Artificiala Generala din Beijing (BIGAI). Semanand cu un copil de trei ani, Tong Tong reprezinta un salt remarcabil in tehnologia inteligenței artificiale. Tong Tong se mandrește…

Un manuscris antic de la Herculaneum a fost descifrat cu ajutorul inteligenței artificiale VIDEO

11:10, 07.02.2024 - Trei studenți au reușit sa descifreze cu ajutorul inteligenței artificiale un manuscris de la Herculaneum. Pergamentele au fost ingropate in cenușa dupa erupția vulcanului Vezuviu din anul 79 d.Hr., relateaza Sky News.


Ce parere ai despre aceasta stire?