Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

"Va fi un copil special!" La o maternitate din Capitală, astăzi, s-a născut o fetiță

Publicat:

S-au nascut in data de 29 februarie, o zi neobisnuita care vine o data la patru ani. Numerologii spun ca oamenii nascuti in aceasta zi sunt norocoși și plini de energie. La Maternitatea municipala nr. 2 din Capitala s-a nascut astazi o fețita, iar pana la miezul noptii pe lume ar mai putea veni inca cinci bebelusi.  

Anastasia este un copil perfect sanatos și cantarește peste patru kilograme.

"Speram ca va fi și un copil special. Vom sarbatori o data mai galagios pe 29 o data in patru ani, dar restul, in data de 1 martie", a spus mamica bebelușului, Veronica Panțiri. 

Medicii

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Ultimele cuvinte ale Mariei, gravida moarta la Spitalul Bacau: "Mamica, zicea, nu e nimeni aici". Ancheta uriașa pentru malpraxis și ucidere din culpa

13:10, 03.04.2024 - Femeia de 38 de ani s-a prezentat la spital cu dureri abdominale puternice, febra, frisoane și dureri de cap. Deși au constat ca sarcina s-a oprit din evoluție, medicii nu au luat masuri imediate, gravida fiind lasata sa agonizeze, spun rudele femeii.Potrivit acestora, cadrele medicale au amanat operația…

Gigi Becali a invins statul roman la CEDO: „Trebuie sa dea 9 milioane de euro, plus daune. Prea mult a suferit familia mea!”

16:30, 20.02.2024 -   Gigi Becali a fost condamnat pe 20 mai 2013 la trei ani de inchisoare cu executare. Gigi Becali a iesit dupa gratii in decembrie 2015. Totul dupa ce mai primise un sport de 6 luni, pentru alte doua condamnari. In iunie 2013, patronul lui FCSB a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare…

Chinurile din care a trecut femeia din Slobozia, pe care medicii au trimis-o acasa din spital cu tratament pentru raceala, deși facuse infarct. Soțul ei: ”Zicea nu mai...”

09:50, 09.02.2024 - Un caz revoltator din Slobozia a starnit multe reacții controversate. O femeie care a facut infarct a fost externata de medici, dupa ce i s-a spus ca trebuie sa ia un tratament pentru raceala. Femeia a trecut prin chinuri groaznice, iar soțul ei a facut declarații ingrozitoare!


Ce parere ai despre aceasta stire?