Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Va fi SCANDAL IMENS cu finala Eurovision. Vezi de ce. Transmisie Live

Publicat:

este in faza prezentarii punctajelor acordate de juriu.
Primul „specialist” nu i-a acordat NICIUN punct marii favorite - Luminița Anghel, cu Unique, insa aceasta a obținut cite 12 puncte (maximul posibil) de la urmatorii trei „jurați”.
In finala au concurat 12 piese, 10 dintre acestea fiind notate, de fiecare jurat, cu 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10, respectiv 12 puncte.

Știre in curs de actualizare.

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Elveția a caștigat concursul muzical Eurovision 2024. Controverse uriașe in marea finala

08:06, 12.05.2024 -  "Sper ca aceasta competitie va putea continua sa incurajeze pacea si demnitatea pentru fiecare", a declarat artistul, in varsta de 24 de ani, care a obtinut 591 de puncte, oferind micutei tari alpine a treia coroana.Nemo a obtinut 365 de puncte, dar a cucerit si publicul care i-a adus 226 de puncte,…

Piedone iși prezinta programul politic pentru Capitala

17:25, 26.04.2024 - Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, iși prezinta, astazi, programul politic pentru Capitala, care include 12 puncte. Piedone  este unul dintre principalii favoriți la postul de primar al Capitalei. Iata care sunt principalele puncte ale programului politic pentru Capitala al candidatului…

Scandal imens inainte de Jocurile Olimpice de la Paris 2024: Organizatorii și autoritațile nu și-au respectat promisiunile

09:35, 16.04.2024 - De cand Parisul și-a lansat candidatura pentru gazduirea Jocurilor Olimpice, pe care a caștigat-o in 2017, proiectul a suferit multe modificari din partea organizatorilor și a autoritaților guvernamentale. Mai multe promisiuni-cheie facute de comitetul de organizare au ramas nerespectate.

'A primit ordin s-o salveze pe Dinamo'. Acuzatiile care ii vor distruge cariera si vor declansa un scandal imens

09:16, 16.04.2024 - Acuzatii care vor produce un adevarat cutremur in Superliga. Totul dupa meciul in care un fotbalist a fost la un pas de moarte.Vezi AICI cine 'a primit ordin s-o salveze pe Dinamo'...Scandal urias si acuzatii absolut devastatoare la adresa celor de la Dinamo, dupa ultimul meci.

H&M și Zara, in centrul unui scandal imens: sunt acuzate de implicare in defrișarile ilegale

10:21, 13.04.2024 - Potrivit unui raport publicat de ONG-ul Earthsight, bumbacul certificat pentru durabilitate folosit de H&M și Zara provine din plantații care sunt de mult timp investigate pentru corupție și taieri ilegale de paduri.

ȘTIRE FALSA Iepurași de ciocolata, distruși in supermarketuri

20:35, 04.04.2024 - Un fenomen controversat pe platforma de socializare TikTok a generat o agitație considerabila printre romani. The post ȘTIRE FALSA Iepurași de ciocolata, distruși in supermarketuri first appeared on Informatia Zilei .

Carmen Dan, chemata la poliție sa dea declarații intr-un dosar privind acordarea ilegala a unor permise de conducere - SURSE

10:25, 06.03.2024 - Carmen Dan nu s-a prezentat la audieri, programate la ora 9:00, potrivit acelorași surse. Fostul ministru de Interne a fost chemat la audieri in calitate de martor, intr-un dosar legat de emiterea unor permise de conducere auto in baza unor documente falsificate.Știre in curs de actualizare.

Scandal imens in La Liga: Real Madrid marcase golul victoriei, dar arbitrul a fluierat finalul meciului! „Galacticii” au sarit pe arbitru, Bellingham a vazut ROȘU!

00:36, 03.03.2024 - Real Madrid a remizat cu Valencia, 2-2 pe Mestalla, in etapa #27 din La Liga. Imediat dupa finalul meciului a izbucnit un scandal imens, dupa ce au marcat golul de 3-2, insa arbitrul fluierase deja sfarșitul! Scene incredibile pe Mestalla, unde Real Madrid a fost aproape sa caștige meciul dupa ce Valencia…


Ce parere ai despre aceasta stire?