Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Va fi din ce în ce mai greu să ne permitem o casă în România. Prețurile la imobiliare continuă să crească

Publicat:

Daca pana inainte de pandemie, un roman trebuia sa munceasca șapte ani și jumatate ca sa stranga banii pentru un apartament modest, acum e nevoie de cel puțin opt ani pentru a agonisi. Cu toate acestea, anul trecut, in București, s-au vandut cu 40% mai multe locuințe decat inainte de pandemie.  „Suntem in discuții cu mai mulți dezvoltatori și investitori privind construcția de ansambluri destinate exclusiv inchirierii in cateva zone din București și am asistat recent la o tranzacție de teren pentru un astfel de proiect. O alta realitate de business este ca, pentru prima data din 2015 incoace,…

Citeste articolul mai departe pe puterea.ro…  

Sursa articol: puterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Masa de pranz la restaurant devine un lux pentru romani. Cat a ajuns sa coste pranzul pentru doua persoane

07:25, 22.05.2024 - Bucureștiul este unul dintre cele mai scumpe orașe din țara, iar cand vara se apropie, patronii multor localuri umfla prețurile produselor. In cele mai frecvente restaurante din Capitala, un pranz pentru doua persoane ajunge sa coste chiar și 300 de lei. Practicile inșelatoare de la raft: cum vor guvernanții…

Apartamentele noi, tot mai scumpe. „Primavara surprinde in ceea ce privește evoluția prețurilor” 

17:15, 08.05.2024 - Prețurile locuințelor nu vor inregistra scaderi semnificative pe viitor, din contra vor continua sa urmeze, cel mai probabil, o tendința ascendenta așa cum au facut-o și pana acum. Cei care au ezitat sa faca o achiziție anul trecut platesc acum și cu aproape 20% mai mult pentru o locuința similara.„Piața…

Chiriile au scazut in medie cu 3% in luna aprilie, comparativ cu luna martie. Care sunt prețurile in Brașov?

10:06, 08.05.2024 - Prețurile solicitate pe Storia pentru chiriile in 10 orașe analizate, orașele cu cele mai multe anunțuri de pe platforma, au inregistrat o creștere de 15% de la un an la altul (aprilie 2024 vs. aprilie 2023), in timp ce prețurile solicitate de la o luna la alta (aprilie 2024 vs. martie 2024) au scazut…

Colliers: Numarul locuintelor vandute in Bucuresti, in primul trimestru din 2024, a fost cu 18% mai mare fata de aceeasi perioada a anului trecut. Se prognozeaza o scadere a numarului de locuinte livrate atat in acest an, cat si anul viitor

17:55, 25.04.2024 - ”Piata rezidentiala a inceput anul 2024 in forta, cu un prim trimestru incheiat cu o crestere de 18% a numarului tranzactiilor cu apartamente in Bucuresti, comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent”, potrivit datelor Colliers. In restul tarii, cererea pe piata rezidentiala a marcat cresteri…

Prețul uriaș cu care se vinde un apartament din București. „Se vinde și strada? In Berlin e mai ieftin!”

08:45, 23.04.2024 - Prețurile proprietaților imobiliare cresc de la o zi la alta in marile orașe, iar Bucureștiul e printre cele mai scumpe. Chiar daca nu a ajuns inca la nivelul Clujului, Capitala e plina de oferte inaccesibile romanilor de rand.

Bucureștiul, capitala politica a Europei. Romania este cu ochii dupa funcții-cheie la nivelul UE

17:16, 05.03.2024 - Liderii europeni din familia politica a PPE, cel mai mare partid, stabilesc la București programul politic pentru urmatorii cinci ani, in timp reprezentanții Coaliției deja se pregatesc sa negocieze funcții cat mai importante la nivelul UE pentru Romania.

Colliers: In toate capitalele regionale importante, cu exceptia Sofiei, chiria este acum mai avantajoasa decat rata la creditele bancare. Unul din trei romani din mediul urban locuieste cu chirie sau cu parintii, rudele sau prietenii

14:01, 05.03.2024 - ”Romania ramane tara europeana cu cei mai multi proprietari de case si apartamente, potrivit statisticilor oficiale, si cu toate ca interesul pentru achizitionarea unei proprietati ramane ridicat, o parte importanta continua sa locuiasca cu chirie. 13% dintre romanii cu varsta cuprinsa intre 18 si 55…

Cushman & Wakefield Echinox: Rata de ocupare a hotelurilor din Bucuresti a crescut anul trecut la 66%, de la 61% in 2022, insa ramane sub nivelul din 2019 (73%). Volumul innoptarilor turistilor straini nu s-a restabilit la nivelul din 2019

11:56, 27.02.2024 - ”Rata medie de ocupare a hotelurilor din capitalele din Europa Centrala si de Est (ECE – 6 – Bucuresti, Bratislava, Budapesta, Praga, Sofia si Varsovia) se mentine inca sub nivelurile din 2019, in timp ce tariful mediu (ADR) a crescut cu 23%, rezultand un avans al venitului mediu pe camera disponibila…


Ce parere ai despre aceasta stire?