Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce ar fi mai bine să nu mai dormi cu partenerul în același pat: Argumentele unui medic

Publicat:
De ce ar fi mai bine să nu mai dormi cu partenerul în același pat: Argumentele unui medic

  Dr. , chirurg și lector la Universitatea din Sunderland, explica faptul ca sforaitul sau mișcarile partenerului pot perturba somnul, acesta fiind un motiv pentru care te poți simți obosit pe parcursul zilei, conform dailystar.co.uk.El menționeaza ca doua persoane pot avea cicluri de somn diferite, astfel ca faza REM poate fi dereglata daca nu se suprapune cu cea a partenerului.Transpirația nocturna este un alt factor care poate afecta calitatea somnului. Imbrațișarile sau simpla prezența a partenerului in pat pot crește temperatura corporala, in timp ce corpul tau are nevoie de un…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol si foto: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

A fost inventat „plasticul viu”, care se autodistruge dupa cinci luni. Cum e posibil

23:41, 03.05.2024 - O echipa de cercetatori de la Universitatea din California a inventat un plastic care se autodistruge dupa cinci luni. Materialul obținut de oamenii de știința, denumit ”Plasticul viu”, este de consistența moale, constind in poliuretan termoplastic, care conține spori bacterieni ai unei tulpini de Bacillus…

O mutatie genetica descoperita de cercetatori ar putea ajuta la prevenirea diabetului

08:50, 27.04.2024 - Cercetatorii britanici de la Universitatea din Exeter au descoperit o mutatie genetica unica – identificata la doi copii, frati – care nu a mai fost observata pana acum la oameni și care deschide calea catre noi optiuni de tratament pentru diabetul zaharat de tip 1, scrie News.ro. Mutatia se afla in…

Suplimentele alimentare pot inlocui medicamentele?

15:55, 23.04.2024 -   Raspunsul la suplimente alimentare vs medicamente il puteți afla urmarind cu atenție Dialogurile Puterii cu dr. Ion Fulga,  profesor de farmacologie si seful catedrei la Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti, Cu știința și responsabilitate, domnul profesor ne-a explicat…

Padurea Erasmus+ din județul Gorj

15:20, 19.04.2024 - De Ziua Pamantului, pe 22 aprilie, Padurea Erasmus+ Gorj prinde viața. Inițiativa Agenției Naționale pentru Programe Comunitare și Formare in Domeniul Educației de a sprijini cu consecvența strategia de intervenție directa care se adreseaza protejarii mediului și combaterii schimbarilor climatice, susținute…

CJ Dambovița și-a reafirmat sprijinul pentru invațamantul superior dambovițean

11:50, 16.04.2024 - CJ Dambovița și-a reafirmat sprijinul pentru invațamantul superior dambovițean, președintele CJ Dambovița, Corneliu Ștefan spune ca Universitatea „Valahia” din Targoviște trebuie sa fie unul dintre pilonii dezvoltarii județului Dambovița și ai reședinței de județ.  Intr-un județ care se afla in continua…

Șimleuanul Catalin Țurcaș, printre evaluatorii celor mai buni elevi din țara la matematica

11:35, 12.04.2024 - Catalin Țurcaș este cadru didactic la Universitatea „Babeș Bolyai”, Facultatea de Matematica și Informatica din Cluj-Napoca. Cu ani in urma, in timpul liceului, șimleuanul a fost unul dintre elevii cu cele mai bune rezultate la matematica din lume. A obținut mai multe medalii de aur la concursuri naționale…

Revoluția timpului: Ceasul atomic care sfideaza limitele cunoașterii umane!

09:46, 09.04.2024 - Cercetatorii de la Universitatea din Colorado Boulder au creat un ceas atomic folosind lasere și atomi de stronțiu, care este incredibil de precis – pierzand doar o secunda la fiecare 40 de miliarde de ani. Acest ceas este de doua ori mai precis decat precedentul deținator al recordului și ar putea…

Descoperire inedita: O pasare „gesticuleaza” ca oamenii

17:30, 29.03.2024 - Un studiu observational a descoperit pentru prima data ca o specie de pasare foloseste comunicarea gestuala, despre care se credea ca este apanajul exclusiv al oamenilor. Un studiu condus de Universitatea din Tokyo, publicat la 25 martie in revista Current Biology, explica modul in care micul si coloratul…


Ce parere ai despre aceasta stire?