Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Useriștii și fiica lui Stalin

Publicat:
Useriștii și fiica lui Stalin

1. despre : „Acum doi ani ne-am intalnit la . Ne-am coalizat și am votat impreuna” pentru nu știu ce. Bine ca nu s-au coalizat sa voteze pieziș. Acum doi ani m-am intalnit și eu cu . Mi-a zis ca nu pot sa-l bat prin KO, dar pe victoria mea […] The post Useriștii și fiica lui Stalin first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol si foto: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Viața de dincolo de moarte. Rouh, fetita adusa pe lume din pantecele mamei palestiene ucise in atacul israelian de la Rafah

19:40, 21.04.2024 - O fetita a fost adusa pe lume din pantecele unei palestiniene ucise alaturi de sotul si fiica ei de atacul israelian asupra orasului Rafah din Gaza, unde 19 persoane au murit, in urma intensificarii loviturilor, au declarat oficiali palestinieni din domeniul sanatatii, relateaza agenția Reuters, citata…

Gabriela Cristea a ajuns de urgența la spital cu Victoria, fiica ei. Ce s-a intamplat și ce a povestit in mediul online

17:55, 31.03.2024 - Gabriela Cristea a avut o zi de sambata neașteptata, fiind nevoita sa faca fața unei situații delicate. Ea a povestit ca fiica ei, Victoria, a avut parte de momente dificile, manifestand episoade de voma, motiv pentru care au decis sa se prezinte imediat la spital pentru un consult medical.

Cum a reușit sa fuga singura fiica a lui Stalin din lagarul comunist. „Prințesa Roșie“: „Ramasese un asiatic pur, in ochii caruia femeia nu valora mare lucru“

10:11, 09.03.2024 - Continue reading Cum a reușit sa fuga singura fiica a lui Stalin din lagarul comunist. „Prințesa Roșie“: „Ramasese un asiatic pur, in ochii caruia femeia nu valora mare lucru“ at Info real.

Casa Alba: Joe Biden s-a intalnit cu vaduva lui Aleksei Navalnii. Iulia Navalnaia a fost insoțita de fiica ei, Daria

08:30, 23.02.2024 - Președintele american Joe Biden s-a intalnit joi cu soția și fiica lui Alexei Navalnii, liderul opoziției ruse decedat saptamana trecuta, „pentru a-și exprima sincerele condoleanțe”, a spus Casa Alba, relateaza hotne w s.ro .

Casa Alba: Biden s-a intalnit joi cu soția și fiica lui Alexei Navalnii

07:30, 23.02.2024 - Președintele american Joe Biden s-a intalnit joi cu soția și fiica lui Alexei Navalnii, liderul opoziției ruse decedat saptamana trecuta, „pentru a-și exprima sincerele condoleanțe”, a spus Casa Alba, relateaza hotne w s.ro .

Joe Biden, presedintele SUA, s-a intalnit cu sotia si fiica lui Aleksei Navalnii. El a anuntat sanctiuni „majore” pentru Rusia VIDEO

07:30, 23.02.2024 - Departe de ochii presei, Joe Biden, presedintele SUA, a avut joi, in California, o intalnire cu sotia, Yulia, si cu fiica, Dasha, ale opozantului rus Aleksei Navalnii, informeaza Agerpres, citand un comunicat al Casei Albe.

Președintele SUA, Joe Biden, s-a intalnit cu soția și fiica lui Navalnii

23:35, 22.02.2024 - Președintele american Joe Biden s-a intalnit joi cu soția și fiica lui Alexei Navalnii, liderul opoziției ruse care a murit saptamana trecuta, pentru a-și exprima condoleanțe, a anunțat Casa Alba.

Joe Biden s-a intalnit cu vaduva lui Aleksei Navalnii. Iulia Navalnaia a fost insoțita de fiica ei, Daria 

23:05, 22.02.2024 - Joe Biden s-a intalnit joi cu vaduva lui Aleksei Navalnii, Iulia Navalnaia, și cu fiica opozantului rus mort in inchisoare, Daria (Dasha) Navalnaia, in California, a anunțat Casa Alba, informeaza The Guardian.


Ce parere ai despre aceasta stire?