Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

URGIE în Sibiu, chiar înainte de plecarea Papei Francisc din România: Decizia RADICALĂ luată de forțele de securitate

Publicat:

Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis, duminica, o avertizare nowcasting cod galben de ploi torențiale, vijelii și grindina pentru județul Sibiu, pana la ora 17.00. din Romania este programata de pe Aeroportul din Sibiu, la ora 17.00. Din acest motiv, instituțiile care se ocupa de securitatea papei au luat decizia ca acesta sa plece mai devreme, decat ora programata, inițial. A fost schimbat și traseul de deplasare.

Meteorologii avertizeaza ca in județul Sibiu (Sibiu, Cisnadie, Talmaciu, Saliște, Șeica Mare, Șelimbar, Roșia, , Axente

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Avertisment ANM de ultim moment! Cod galben de vreme rea in mai multe județe din Romania

11:36, 18.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un avertisment de ultim moment pentru romani! Meteorologii au emis un cod galben de vreme rea in mai multe județe din țara noastra. Iata cum va fi vremea in perioada urmatoare, dar și ce temperaturi sunt așteptate sa fie inregistrate de termometre!

Avertisment ANM! Furtuna Renata se indreapta spre Romania. Se anunța ploi, frig si vijelii puternice

13:50, 15.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un avertisment de ultim moment! Furtuna Renata se indreapta spre Romania. Meteorologii din țara noastra anunța ploi, frig si vijelii puternice.

Avertisment ANM de ultim moment! Cupola de foc peste Romania

11:50, 12.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un avertisment de ultim moment! Cupola de foc peste Romania! Meteorologii prognozeaza ca un nou val de caldura va cuprinde Europa și va afecta și țara noastra in acest weekend. Se estimeaza ca luni, pe data de 15 aprilie 2024, temperaturile vor atinge…

Cum se va deplasa norul de praf saharian in jurul Romaniei in urmatoarele doua zile (ANM)

19:10, 09.04.2024 - Meteorologii de la Administratia Nationala de Meteorologie au anunțat marti ca circulatia aerului deasupra Europei nu va favoriza patrunderea masei de aer incarcate cu praf saharian in Romania, in urmatoarele doua zile.

Cod galben de vant pentru localitati din judetul Sibiu

22:55, 27.03.2024 - Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri seara, o atentionare nowcasting Cod galben de vant puternic pentru mai multe localitati din judetul Sibiu. Potrivit ANM, pana la ora 0:00, in localitatile Sibiu, Cisnadie, Talmaciu, Selimbar, Sadu si Boita, se vor semnala intensificari…

Un nou ciclon loveste Romania. Sunt anuntate fenomene meteo extreme: ninsori, vant puternic si ploi

11:25, 12.03.2024 - Vremea o ia razna in Romania. Meteorologii au emis prognoza meteo pentru urmatoarea perioada, iar veștile nu sunt deloc bune. Urmeaza o scadere semnificativa a temperaturilor și sunt așteptate chiar și precipitații. Cand se strica vremea și cand apar ninsorile. Un ciclon rar ajunge la noi in țara Accuwheater…

Anunț ANM de ultim moment! Schimbare brusca a vremii, in Romania

12:11, 02.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut, in urma cu puțin timp, un anunț important despre vreme! Meteorologii au actualizat prognoza meteo pentru perioada urmatoare. Iata cum va fi vremea in Romania și de ce temperaturi vom avea parte!

Anunț ANM! Val de praf saharian peste Romania! Meteorologii avertizeaza: "Pot aparea așa-numitele ploi sangerii, iar calitatea aerului se va inrautati"

11:46, 29.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie anunța ca, dupa ciclonul mediteranean, un val de praf saharian va traversa Romania. Specialiștii avertizeaza: persoanele care sufera de anumite afecțiuni trebuie sa fie extrem de atente in aceasta perioada.


Ce parere ai despre aceasta stire?