Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

UPDATE Egipt: Verdictul final în cazul condamnării la moarte a lui Morsi, amânat pentru 16 iunie

Publicat:

din Cairo a amanat marți pentru 16 iunie verdictul final in privința condamnarii la moarte a fostului președinte islamist și a altor lideri ai Frației Musulmane, pentru planuirea unei evadari in masa dintr-o inchisoare in 2011, transmit Reuters și DPA.

Motivându-și decizia de amânare, judecatorul Shaaban al-Shami a declarat ca instanței de-abia i-a parvenit avizul , principala autoritate islamica a țarii, cu privire la autorizarea sau nu a pedepsei cu moartea.

În urma cu doua saptamâni,…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Susținatorii lui Trump instiga la revolte si violențe dupa verdictul condamnarii: Sa știe ca are o armata dispusa sa lupte

12:16, 31.05.2024 - Sustinatorii fostului presedinte american Donald Trump au inundat site-urile pro-Trump cu apeluri la revolte, revolutie si represalii violente, fiind infuriati de condamnarea acestuia pentru 34 de infractiuni de catre un juriu din New York, relateaza Reuters.

Paradoxul condamnarii lui Trump - Cresc șansele sa revina la Casa Alba, donațiile pentru campanie au explodat

08:40, 31.05.2024 - Marii donatori republicani s-au raliat in spatele lui Donald Trump, promițand milioane de dolari pentru a-l susține pe „primul infractor condamnat” care candideaza la președinția SUA, intr-o zi tumultoasa pentru campania sa electorala, relateaza Reuters.

Razboi in Gaza, ziua 224. Miscarea Hamas anunta ca respinge orice prezenta militara pe pamant palestinian

10:21, 18.05.2024 - Miscarea islamista Hamas a difuzat vineri, la Cairo, o declaratie in care afirma ca debarcaderul construit de SUA in apropierea coastelor Fasiei Gaza nu este o alternativa la deschiderea tuturor punctelor terestre de trecere aflate sub supraveghere palestiniana, transmite Reuters. Hamas a adaugat ca…

Cu Iranul intrat in razboi, Hamas prinde avant: continua nebunia și in Fașia Gaza

08:30, 14.04.2024 - Gruparea islamista palestiniana Hamas a respins o propunere a Israelului de incetare a focului, afirmand, sambata, ca a inmanat mediatorilor din Egipt si Qatar raspunsul sau la propunerea primita lunea trecuta, scrie Reuters, citat de news.ro.

Negocieri la Cairo: Vin vești proaste de la Hamas

16:51, 08.04.2024 - Un oficial al Hamas a declarat luni pentru Reuters ca negociatorii nu au inregistrat inca niciun progres in cadrul negocierilor privind o incetare a focului in Gaza, care au loc la Cairo, in Egipt, noteaza news.ro.

Chefi la cuțite, 19 martie 2024. Cine a caștigat a doua amuleta din sezonul 13. Ce s-a intamplat in culise, dupa verdictul final

22:35, 19.03.2024 - Romica Țociu a analizat in detaliu cele patru preparate ale juraților din ediția 2 a sezonului 13 Chefi la cuțite, de pe 19 martie 2024. Actorul a dat verdictul final, fara sa țina in suspans chefii, rostind numele celui care a caștigat amuleta puternica.

Razboi in Gaza, ziua 152. Hamas va continua sa negocieze prin intermediul mediatorilor pana la un acord final

08:45, 06.03.2024 - Gruparea militanta palestiniana Hamas a afirmat miercuri, intr-un comunicat citat de Reuters, ca va continua sa negocieze prin intermediul mediatorilor pana cand va ajunge la un acord de incetare a focului cu israelienii. „Dam dovada de flexibilitatea necesara pentru a ajunge la o incetare completa…


Ce parere ai despre aceasta stire?