Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

UPDATE: Darius Vâlcov, audiat la DNA. Primele declarații ale fostului ministru

Publicat:

UPDATE 10.43: a parasit sediul DNA dupa aproximativ o ora și anunțat ca va reveni dupa-masa pentru mai multe declarații.

”Am fost pentru anumite proceduri și ma voi intoarce dupa-amiaza pentru declarații”, a spus fostul ministru.

------

UPDATE 10.01: La DNA a ajuns și avocatul lui Valcov. 

------

Fostul ministru al Finanțelor, , a ajuns miercuri dimineața la sediul DNA pentru a fi audiat de procurorii anticorupție.

Senatorul PSD nu a dorit sa faca vreo declarație. 

De asemenea, in cursul zilei de miercuri plenul Senatului va vota…

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, primele declarații dupa moartea mamei fostului ei iubit. Alex Dobrescu i-a aruncat cenușa in Lacul Tei: „Și-a dorit...”

20:56, 10.04.2024 - Mama lui Alex Dobrescu a murit la inceputul lunii aprilie. Fostul iubit al Cristinei Cioran este convins ca femeia care i-a dat viața este intr-un loc mai bun și a vrut sa ii respecte cea mai mare dorința, aceea de a fi incinerata.

Primele declarații ale fostului lider WTA. Simona Halep: „Adevarul a iesit la suprafata”

18:10, 07.03.2024 - Dupa ce TAS i-a redus suspendarea de la patru ani la noua luni, Simona Help a revenit in țara din Dubai, acolo unde s-a antrenat, și a oferit primele declarații pe Aeroportul Otopeni. Simona a recunoscut ca a avut lacrimi in ochi atunci cand a aflat ca Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne…

Gheboasa, primele declarații dupa ce a fost audiat de DIICOT. Ce s-a intamplat, de fapt: ”Nu trebuie sa ciripești ca sa...”

17:35, 03.03.2024 - La doua zile dupa ce a fost audiat de DIICOT, Gheboasa a facut primele declarații și a clarificat situația. Au existat o mulțime de zvonuri cu privire la faptele sale, iar acum a decis sa spuna ce s-a intamplat cu adevarat in 1 martie, cand locuința lui a fost percheziționata.

(VIDEO) UPDATE: Dan Ilie Morega, internat la psihiatrie dupa ce a fost depistat a patra oara la volan fara permis

21:55, 26.02.2024 - UPDATE: In urma probatoriului administrat in cauza, barbatul, de 78 de ani, a fost internat la o unitate medicala de specialitate, in vederea efectuarii unei expertize psihiatrice, potrivit IPJ Gorj. Fostul prefect de Gorj este audiat la aceasta ora la sediul Poliției Municipale Targu Jiu, dupa ce a…

(VIDEO) UPDATE: Dan Ilie Morega, audiat dupa ce a fost depistat a patra oara la volan fara permis

21:45, 26.02.2024 - Fostul prefect de Gorj este audiat la aceasta ora la sediul Poliției Municipale Targu Jiu, dupa ce a fost depistat a patra oara la volan, avand permisul retras din motive medicale. Polițiștii au oprit mașina fostului deputat in partea de sud a municipiului Targu Jiu. Au fost prezente cinci echipaje…

(VIDEO) UPDATE: Dan Ilie Morega, reținut. Depistat a patra oara la volan fara permis

20:45, 26.02.2024 - UPDATE: Dan Ilie Morega a fost reținut in aceasta seara și introdus in arestul IPJ Gorj Fostul prefect de Gorj este audiat la aceasta ora la sediul Poliției Municipale Targu Jiu, dupa ce a fost depistat a patra oara la volan, avand permisul retras din motive medicale. Polițiștii au oprit mașina fostului…


Ce parere ai despre aceasta stire?