Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un mecanic al American Airlines, arestat pentru sabotarea unui avion. Cum şi-a explicat gestul

Publicat:

Un mecanic al a fost retinut, vineri, sub acuzatia ca a deteriorat in mod voit un avion, in luna iulie, in contextul unui conflict intre companie si sindicatul mecanicilor legat de negocierile referitoare la contracte, transmite Reuters.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atac cu arma alba in Suedia - Un barbat a fost arestat

20:00, 19.04.2024 - Politia suedeza a anuntat vineri ca a neutralizat si a arestat un barbat care a ranit cu un obiect ascutit trei femei, in orasul Vasteras (centrul Suediei), transmit Reuters si AFP, potrivit Agerpres.

Un barbat din Tadjikistan, suspectat ca este membru activ al gruparii Statul Islamic, a fost arestat pe un aeroport din Roma

20:26, 08.04.2024 - Politia italiana a arestat luni un barbat din Tadjikistan cautat pentru infractiuni legate de terorism si suspectat de a fi membru activ al gruparii Statul Islamic, a anuntat politia intr-un comunicat, potrivit agentiilor Reuters si ANSA.

Tadjikistanul a arestat noua suspecți in legatura cu atacul de la Moscova. Relatari despre „acte de agresiune” asupra imigranților din Asia Centrala

15:35, 29.03.2024 - Tadjikistanul a arestat in aceasta saptamana noua persoane suspectate ca au legatura cu atentatul comis vineri seara la sala de concerte de la periferia Moscovei, soldat cu cel putin 143 de morti, relateaza Reuters, citand o citand o sursa din domeniul securitatii.

Rusia spune ca a ridicat un avion de vanatoare dupa ce bombardiere americane s-au apropiat de spațiul sau aerian

16:55, 24.03.2024 - Ministerul Apararii din Rusia a afirmat duminica ca a trimis un avion de vanatoare MiG-31 dupa ce doua bombardiere americane B-1B s-au apropiat de granița rusa deasupra Marii Barents, scrie Reuters , potrivit Hotnews. Potrivit ministerului condus de Serghei Șoigu, bombardierele americane s-au indepartat…

Un rus care asambla și lansa drone pentru Ucraina a fost arestat la Moscova

12:05, 15.03.2024 - Serviciul Federal de Securitate (FSB) al Rusiei a anuntat vineri ca un cetatean rus a fost arestat la Moscova sub suspiciunea de tradare si ca acesta a marturisit ca asambla si lansa drone in folosul Ucrainei, informeaza Reuters, preluat de Agerpres.

Cum și-a explicat gestul barbatul care a pus pe butuci 24 de masini, dupa ce le-a taiat anvelopele

16:26, 14.03.2024 - Barbatul retinut miercuri seara, in cazul celor 24 de autoturisme parcate pe o strada din Arad ale caror anvelope au fost taiate, ar fi actionat pentru a-si descarca nervii in urma unei dispute cu un amic, conform declaratiilor date in fata anchetatorilor.

Momentul in care un barbat incearca sa deschida ușa unui avion, in timpul zborului | Aeronava a aterizat de urgenta

09:40, 22.02.2024 - Un avion al companiei American Airlines cu destinatia Chicago s-a intors pe aeroportul de unde a decolat din statul american New Mexico, dupa ce unul dintre pasageri a incercat sa deschida usa in timpul zborului.


Ce parere ai despre aceasta stire?