Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

UNESCO: Un imens recif de coral sub forma unui trandafir, descoperit în largul insulei Tahiti

Publicat:

Cercetatorii au descoperit un recif de coral imens sub forma unui trandafir, la 30 de metri adancime in largul insuleiTahiti. Este o descoperire esențiala in condițiile in care recifele de corali sunt extrem de sensibile la schimbarile climatice. Este unul dintre cele mai mari recife de corali din lume descoperit la o adancime de 30 de metri, transmite un comunicat al UNESCO, care susține aceasta misiune științifica. Starea impecabila a coralilor in forma de trandafir și marimea lor fac ca acesta sa fie o descoperire cu totul speciala mai spune UNESCO. Reciful are o lungime de trei kilometri,…

Citeste articolul mai departe pe puterea.ro…  

Sursa articol: puterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cercetatorii sunt șocați! Numarul tinerilor diagnosticați cu cancer a crescut cu 80%

17:30, 22.04.2024 - Explozie de cancere in randul tinerilor! Cercetatorii spun ca cifrele sunt cu adevarat alarmante și au și cateva teorii legate de numarul tot mai mare al cazurilor de cancer depistate la persoanele tinere, de sub 50 de ani. Oamenii de știința trag un semna de alarma, dupa ce au constatat ca numarul…

Primele capșune romanești sunt mai scumpe decat carnea de porc

19:11, 08.04.2024 - Au aparut primele capșune romanești pe piața, cu aproape o luna mai devreme decat eram obișnuiți, pe fondul temperaturilor ridicate din aceasta perioada. Producția este de solar, iar prețul la producator este in jur de 30 lei/kg, ca doar vorbim de trufandale. Pe tarabe, insa, este și mai mare chiar,…

Dezvaluiri științifice: Virusul Covid ramane in sange timp de peste un an. Ce au mai descoperit cercetatorii

14:35, 15.03.2024 - In urma a doua studii realizate de oamenii de știința, aceștia au descoperit bucați de SARS-CoV-2, denumite antigene COVID, care pot sa ramana in sange pana la o perioada de aproximativ 14 luni dupa infecție. Aceste bucați de SARS-CoV-2 pot ramane timp de mai bine de doi ani in mostre de țesut de la…

Un ruj roșu vechi de 3.600 de ani, descoperit in Iran

13:50, 14.03.2024 - Un ruj roșu vechi de 3.600 de ani a fost descoperit in Iran și este cel mai vechi gasit vreodata, potrivit Yahoo News .Ceea ce oamenii de știința cred ca este un ruj din Epoca Bronzului, cu o culoare roșu intens a fost descoperit in Iran. Se sugereaza ca iranienii antici ar fi putut sa iși roșeasca…

Incendiu devastator la o casa de pe Șoseaua Giurgiului. Au intervenit 10 autospeciale de pompieri

10:05, 20.02.2024 - Au fost clipe de groaza noaptea trecuta intr-un cartier din Capitala. O casa cu etaj de pe Șoseaua Giuriului a luat foc, iar flacarile amenințau sa se extinda și la locuințele invecinate. Pompierii au intervenit cu 10 autospeciale de stingere cu apa și spuma. Alerta a fost data in jurul orei 00:17.…

VIDEO - Ce au descoperit cercetatorii NASA dupa primele analize cu fragmentele din asteroidul Bennu?

13:01, 15.02.2024 - Oamenii de știința de la NASA au inceput sa examineze fragmentele aduse de pe asteroidul Bennu, iar concluziile inițiale sugereaza ca aceste fragmente provin dintr-o lume oceanica straveche. O descoperire importanta rezultata in urma analizei este prezența pe asteroid a unei cruste de fosfat, care conține…

SUA: Un bebeluș din zece este victima expunerii la ftalați

16:00, 08.02.2024 - In SUA, un bebeluș din zece, nascut prematur, este asociat cu expunerea femeii insarcinate la ftalați, potrivit unui recent studiu american, transmite RFI. Ftalații sunt compuși chimici extrem de raspandiți, in special in plastice. Cercetatorii subliniaza ca din cauza acestui fenomen, costurile medicale…

Un nou potential tratament impotriva cancerului mamar agresiv, descoperit de cercetatori australieni (studiu)

01:30, 06.02.2024 - Cercetatorii au descoperit un nou medicament care poate inhiba cu succes dezvoltarea celei mai agresive forme de cancer de san, conform unui studiu publicat luni, transmite agentia Xinhua. Un studiu preclinic condus de Universitatea din Adelaide, Australia, este considerat promitator in lupta impotriva…


Ce parere ai despre aceasta stire?