Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Unde își vor boteza fetița Harry și Meghan Markle

Publicat:

Unde iși vor boteza fetița Harry și Meghan Markle Așa cum se cuvine in cazul unui copil nascut in , ar trebui botezata in . Mai exact la , in prezența . Fetița lui Harry și a lui Meghan Markle se pare ca nu ar urma sa aiba insa parte de acest tratament regal. Au trecut mai bine de 4 luni de cand cea mica s-a nascut, dar nu a fost creștinata inca. Prințul Harry și Meghan Markle au renunțat la rolurile active din , iar acesta ar fi motivul pentru care Lilibet nu va fi botezata in Anglia. „Nu va exista un botez…

Citeste articolul mai departe pe agentiadepresamondena.com…  

Sursa articol: agentiadepresamondena.com


Stiri pe aceeasi tema

O fetita de 18 luni poate sa auda pentru prima data datorita unei noi terapii genice

10:50, 09.05.2024 - O fetita din Marea Britanie si-a dobandit simtul auzului dupa ce a devenit prima persoana din lume care a luat parte la un studiu clinic revolutionar de testare a unei noi terapii genice, relateaza joi DPA/PA Media, potrivit Agerpres.

Printul Archie, fiul lui Harry și Meghan, a implinit cinci ani. El nu și-a petrecut nicio zi de naștere alaturi de familia sa britanica

10:35, 06.05.2024 - Nascut la Londra, Archie isi sarbatoreste implinirea celor cinci ani in California, acolo unde Prințul Harry și Meghan Markle s-au stabilit dupa cinci luni de la nasterea primului lor copil.

Prințul Harry și-a schimbat in mod oficial reședința principala - Noul domiciliu este in SUA

18:01, 18.04.2024 - Prințul Harry și-a schimbat in mod oficial reședința principala. Potrivit unor documente depuse in Marea Britanie, noul domiciliu este in SUA. Harry și Meghan locuiesc in California de cand au renunțat la funcțiile de membri ai familiei regale britanice, potrivit mediafax.

Fosile ale unei reptile marine gigantice, descoperite de o fetita de 11 ani si de tatal ei in Marea Britanie VIDEO

14:35, 18.04.2024 - Un maxilar fosilizat descoperit de o fetita britanica si de tatal ei pe o plaja din comitatul Somerset, Anglia, apartine unei reptile marine gigantice care a trait in urma cu 202 milioane de ani si care a fost, se pare, unul dintre cele mai mari animale ce au trait vreodata pe Terra.

Rezultatele testului ADN, pe masa procurorilor: Cine ar fi tatal bebelușului nascut de fetița de 11 ani

12:15, 29.03.2024 - Procuratura a recepționat rezultatele expertizei ADN in cazul fetiței de 11 ani, care a nascut un copl. Surse citate de TV8 , rezultatele ar demonstra ca tatal bebelușului este chiar barbatul plasat in arest preventiv - tatal vitreg al copilei.

Cristi Tanase a devenit tatic! Soția fostului fotbalist, Adina Maria, a nascut o fetița: „Totul!” / FOTO

13:00, 11.03.2024 - Cristi Tanase a devenit tatic pentru prima data! Soția fostului jucator de fotbal, Adina Maria, a nascut o fetița perfect sanatoasa. Fostul fotbalist radiaza de fericire in acest moment și este implinit. Iata ce imagine a publicat partenera lui de viața pe rețelele de socializare!

Prințul Harry anunța ca-și dorește reconcilierea cu Familia Regala dupa diagnosticul de cancer al regelui. Care sunt condițiile

15:30, 21.02.2024 - Printul Harry a exprimat recunostinta sa pentru oportunitatea de a calatori in Marea Britanie pentru a-si vizita tatal si a sugerat ca starea de sanatate a regelui Charles ar putea contribui la reconcilierea in familia regala, care a fost marcata de ani de tensiune.


Ce parere ai despre aceasta stire?