Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un susţinător al lui Trump a lovit peste faţă o femeie într-un restaurant din New York

Publicat:

Femeia, in varsta de 49 de ani, a carei identitate nu a fost dezvaluita, se afla sambata seara la , in , impreuna cu o prietena.
Potrivit lui , managerul de serviciu in acea seara, cele doua femei discutau despre rezultatul alegerilor, iar un barbat de la o masa vecina a inceput sa se certe cu ele.
Barbatul i-a cerut managerului sa le dea afara din restaurant pe cele doua femei. In schimb, Leon l-a mutat pe barbat si pe persoana care-l insotea la alta masa.
Barbatul a platit consumatia si a iesit din restaurant, potrivit lui Leon, dupa care s-a intors in…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fostul avocat al lui Donald Trump face o marturie grava: declarația sa il incrimineaza pe fostul președinte al SUA

05:25, 14.05.2024 - Fostul avocat al lui Donald Trump, Michael Cohen, a declarat in fata unei instante din New York ca a conspirat cu fostul sau sef pentru a musamaliza informatii care ar fi putut afecta campania electorala a lui Trump din 2016, informeaza Rador Radio Romania.

Donald Trump a platit cautiunea de 175 de milioane de dolari in dosarul de frauda financiara din New York

08:40, 02.04.2024 - Fostul presedinte american Donald Trump a depus o cautiune de 175 de milioane de dolari in dosarul sau de frauda financiara din New York, evitand astfel confiscarea bunurilor sale. In același timp, pretul actiunilor companiei sale Trump Media & Technology Group a scazut luni cu peste 22%, dupa ce compania…

O femeie a ajuns la spital dupa ce microbuzul in care se afla a fost lovit de un tractor

19:20, 27.03.2024 - O femeie de 27 de ani a ajuns la spital dupa ce microbuzul in care se afla a fost lovit din lateral de un tractor, intr-o localitate din județul Timiș. Polițiștii au deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, potrivit Mediafax.  „Un barbat, in varsta de 58 de ani, a condus un…

Rețeaua de socializare a lui Donald Trump, in plina ascensiune la bursa / De ce analiștii nu cred in miliardele vehiculate?

00:05, 27.03.2024 - Compania media a fostului președinte american Donald Trump a debutat cu dreptul la bursa de la New York, marți, in prima zi de tranzacționare sub inițialele DJT, cele ale viitorului candidat republican la președinția SUA, potrivit AFP.

Donald Trump, in șah-mat. Este vorba de sute de milioane de dolari

21:20, 28.02.2024 - Fostul președinte american Donald Trump nu poate depune o garantie completa in timp ce face apel la o hotarare privind plata a 454,2 milioane de dolari, pe care un judecator a impus-o in cazul de frauda civila din statul New York si doreste, in schimb, sa ofere o garantie de 100 de milioane de dolari,…


Ce parere ai despre aceasta stire?