Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un student la Drept A DISPĂRUT FĂRĂ URMĂ. Familia e disperată: "Noi te iubim și te vrem acasă"

Publicat:

Parinții spun ca joi, 28 august, la pranz, au vorbit ultima data cu el la telefon. Baiatul i-a anunțat ca merge sa iși cumpere haine, iar Andrei i-a spus mamei ca mai are puțina baterie la telefon, gds.ro.

"Eu am plecat cu soțul la țara și el a ramas acasa. Cand eram pe drum, l-am sunat sa vad ce face și mi-a spus ca merge sa iși cumpere niște haine și adidași ca era reducere, apoi mi-a spus ca mai are doar o linie de baterie la telefon. Mai tarziu cand am vrut sa il sun nu mai mergea telefonul. Deja se inchisese“, a povestit indurerata mama lui Andrei.

Parinții lui Andrei au…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Realitatea copiilor lasați singuri de Paște. „Sarbatorile sunt grele, atunci cand parintii nu reusesc sa vina acasa”

14:20, 29.04.2024 - Peste jumatate dintre parinții plecați la munca in strainatate nu se vor intoarce acasa de Sarbatori, arata un studiu al Salvați Copiii Romania. Organizația extinde programul de sprijin pentru copiii ramași singuri, oferind servicii integrate in șase județe.

Tatal Andreei, studenta de la Medicina ucisa de Mirel, declarații sfașietoare, la o luna de cand tanara a fost ucisa. Parinții ei, copleșiți de durere: „Mi-e atat de dor”

21:10, 25.04.2024 - A trecut o luna de cand Andreea Morega a fost ucisa de Mirel Dragomir, in Timișoara. Familia studentei de la Medicina nu iși poate reveni din șoc. Parinții ei sunt copleșiți de durere și spera ca, intr-un final, sa se faca dreptate.

Acces Direct. Cum raspunde acuzațiilor fosta iubita a lui Ciprian. A fost facuta o ancheta acasa la mama fetiței: „M-a dat afara ca nu i-am dat bani”

18:41, 18.04.2024 - Ciprian și fosta lui iubita s-au desparțit in urma cu doi ani. Au impreuna o fetița in varsta de patru ani, care a ramas in grija mamei, doar ca, potrivit declarațiilor barbatului, copila nu ar fi ingrijita, ci ar fi fost batuta. Irina, fosta lui partenera, susține ca s-a ocupat mereu de copil, avand…

Parinții atacatorului din Sydney, marturii dupa tragedie: „Iși dorea o iubita, de asta a ucis femei. Iubim un monstru”

17:10, 15.04.2024 - Parinții atacatorului din Sydney spun ca le pare „extrem de rau” pentru ce a facut fiul lor. Aceștia explica ca el suferea de schizofrenie și ca „pierduse contactul cu realitatea”, transmite Sky News.

Teodor Cirnaț: ”Cel mai fericit poți fi doar acasa”

06:45, 26.03.2024 - Nicaieri nu vom pute fi fericiți așa cum vom putea fi acasa. Declarația a fost facuta de Teodor Cirnaț, Doctor Habilitat in Drept in cadrul emisiunii ”Puterea a Patra”. ”Noi de mici copii spunem ca cel mai fericit poți fi doar acasa. Noi am nascut acești 9 copii pentru ca noi la batrinețe sa avem un…

Ce a postat iubita lui Mile Povan la trei saptamani de cand artistul a murit. Roxana nu iși gasește liniștea / FOTO

16:20, 21.03.2024 - Au trecut trei saptamani de cand Mile Povan a murit. Familia lui sufera cumplit și cu greu iși poate accepta ca artistul nu mai este. Prin momente grele trece și iubita lui, Roxana, femeia care i-a fost alaturi in ultimii ani.

Clipe sfașietoare pentru familia lui Sebi Olariu, baiatul omorat de Vlad Pascu in 2 Mai. Tanarul și-ar fi sarbatorit ziua de naștere: ”Sa nu uiți ca te iubim” / FOTO

19:40, 15.03.2024 - Familia lui Sebi Olariu a trait clipe sfașietoare astazi! Tanarul omorat de Vlad Pascu, in accidentul din 2 Mai, ar fi trebuit sa iși sarbatoareasca ziua de naștere! Parinții și prietenii l-au vizitat la mormant, intr-o zi care ar fi trebuit sa fie un motiv de sarbatoare pentru toți.


Ce parere ai despre aceasta stire?